مرحله اول
ابتدا شیره انگور را به همراه زعفران دم کرده، پودر هل و گلاب را با هم در یک ظرف مناسب می ریزیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و مخلوط شوند. در ادامه آرد را الک می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی ان گرفته شود و رنگش مایل به قهوه ای کمرنگ شود، حالا آرد را مجددا الک می کنیم و کنار می گذاریم. حالا روغن را داخل یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا داغ شود.