متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر دسر | حلوای خرما

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه حلوای خرما بدون آرد طرز تهیه حلوای خرما شیرازی طرز تهیه حلوا خرما مجلسی طرز تهیه حلوای خرمای کرمانی طرز تهیه حلوای خرما با ارده طرز تهیه حلوای خرما با ماست طرز تهیه حلوای خرما و گردو طرز تهیه حلوای خرمای جهرم

حلوای خرما یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار مقوی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان است
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
مواد لازم حلوای خرما
خرما یا رطب۲۰۰ گرم
آب جوش½ لیوان
آرد۱۰۰ گرم (¾ لیوان)
روغن مایع۸۰ گرم (½ لیوان سرخالی)
پودر دارچین¼ قاشق چایخوری
پودر هل¼ قاشق چایخوری
گلاب۱ قاشق غذاخوری
کنجد (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله اول​

برای تهیه حلوای خرمای خوشمزه ابتدا هسته و پوست خرماها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که باید ۲۰۰ گرم خرمای بدون هسته و پوست داشته باشیم. در ادامه خرما را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم​

در این مرحله آب جوش را به خرما اضافه می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا خرما کاملا نرم شود، سپس آنرا با گوشتکوب می کوبیم تا له شود. برای اینکه خرما کاملا پوره شود، می توانیم آنرا درون میکسر بریزیم و میکس کنیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله سوم​

در این مرحله خرمای پوره شده را کنار می گذاریم، سپس آرد را درون یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا خامی آرد به طور کامل گرفته شود.

مرحله چهارم​

پس از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد، آنرا از تابه خارج می کنیم، سپس مجددا درون تابه الک می کنیم. در ادامه روغن را به همراه پودر دارچین و پودر هل به تابه اضافه می کنیم و مواد را ترکیب می کنیم تا به خوبی یکدست شوند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله پنجم​

پس از اینکه مواد به خوبی ترکیب شدند، خرمای پوره شده را به همراه کنجد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حلوا جمع شود، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و گلاب را به آن اضافه می کنیم.

مرحله ششم​

حالا مجددا تابه را روی حرارت قرار می دهیم و هم زدن حلوا را تا زمانی که به صورت گهواره ای در وسط اتابه جمع شود، ادامه می دهیم. پس از اینکه حلوا از دیواره های تابه فاصله گرفت، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله هفتم​

در صورت تمایل در آخر پخت حلوا می توانیم کمی کره اضافه کنیم تا حلوا در پایان طعم خوشمزه تری داشته باشد. در نهایت حلوا را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و آنرا صاف می کنیم، سپس به سلیقه خود تزیین کرده و سرو می کنیم.
منبع: در نهایت
 
امضا : .Mobina.

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
103
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
101
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
90
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
86

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا