فال شب یلدا

کیک و شیرینی شیرینی | رسپیری نسکافه و شکلات

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات

امروز می‌خواهیم دستور طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات را در سایت آموزشی در نهایت با شما به اشتراک بگذاریم. این دستور پخت، گام به گام شما را همراهی می‌کند تا بتوانید طعمی دلپذیر و خاطره‌انگیز را در خانه تجربه کنید. پس بیایید با هم این سفر طعمی را آغاز کنیم
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2
برای طرز تهیه رسپیری نسکافه و شکلات، ابتدا نسکافه و آب جوش را مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم، سپس کره و پودرقند را با همزن زده تا سبک و پوک شوند. نسکافه خنک شده، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را اضافه کرده و هم می‌زنیم. آرد را به دو مرحله اضافه کرده و خمیری نرم و لطیف تهیه می‌کنیم. خمیر را در قیف ماسوره‌دار ریخته، روی کاغذ روغنی پایپ می‌کنیم، با بادام یا شکلات تزئین کرده و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3
مواد لازممقدار
نشاسته ذرت۵۰ گرم
آرد قنادی۲۵۰ گرم
پودرقند۸۰ گرم
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
کره یا روغن مایع۲۵۰ گرم
نسکافه۱ قاشق غذاخوری
آب جوش۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو۱ قاشق چایخوری
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله ۱: مخلوط کردن نسکافه و آب جوش​

ابتدا نسکافه و آب جوش را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید تا کاملاً حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود. این ترکیب بعداً برای افزودن عطر و طعم نسکافه به خمیر کاربرد دارد.

مرحله ۲: هم زدن کره و پودرقند​

کره و پودرقند را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با استفاده از همزن برقی، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوطی سبک و پوک به دست آید. مهم است که حین هم زدن چند بار دور کاسه را با لیسک دورگیری کنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5

مرحله ۳: اضافه کردن نسکافه خنک شده​

نسکافه خنک شده را به مخلوط کره و پودرقند اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله ۴: افزودن نشاسته ذرت و پودرکاکائو​

نشاسته ذرت و پودر کاکائو را به مخلوط فوق اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا ترکیبات به خوبی با هم مخلوط شوند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6

مرحله ۵: اضافه کردن آرد​

دو سوم از مقدار آرد مورد نیاز را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی یا لیسک، مواد را به آرامی هم بزنید، سپس مابقی آرد را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود که به دست نچسبد.

مرحله ۶: شکل دادن به شیرینی‌ها​

خمیر را داخل یک قیف ماسوره‌دار بریزید و با فاصله روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، پایپ کنید. این کار باعث می‌شود شیرینی‌های شما شکل زیبا و یکدستی داشته باشند.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

مرحله ۷: اضافه کردن تزئینات​

روی هر کدام از شیرینی‌ها می‌توانید یک دانه بادام پرک یا چند تکه شکلات چیپسی بگذارید تا زیبایی و طعم آن‌ها دوچندان شود.

مرحله ۸: پخت​

سینی را در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار دهید. نیاز است فقط زیر شیرینی‌ها کمی طلایی شود.
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
10,012
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #8

مرحله ۹: انتخاب‌های اختیاری​

برای ایجاد تنوع در طعم، می‌توانید پودر کاکائو را حذف کنید تا شیرینی‌ها رنگ نسکافه‌ای بگیرند یا برای زعفرانی کردن خمیر، یک و نیم قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده به آن اضافه کنید.
منبع: در نهایت
 
امضا : .Mobina.
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا