Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #91 ❣●Sђคyภค●❣ گفت اوخ اوخ اشتباه فهمیدی... قسمت منحرفی ندارع @_@ فقط خودم دوس ندارم >__< کلیک کنید تا باز شود... من حرفي براي گفتن ندارم ولي اگه من طرز تفكر تَو رو داشتم كه بايد ساكت ميشستم يكجا و رمان نمي نوشتم
❣●Sђคyภค●❣ گفت اوخ اوخ اشتباه فهمیدی... قسمت منحرفی ندارع @_@ فقط خودم دوس ندارم >__< کلیک کنید تا باز شود... من حرفي براي گفتن ندارم ولي اگه من طرز تفكر تَو رو داشتم كه بايد ساكت ميشستم يكجا و رمان نمي نوشتم
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #92 من رماني كه مينويسم دوست دارم اول مامانم خوشش بياد و بعد اونو ادامه بدم
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #93 YASIN گفت من همه خاله هامو داییام میدونن و میخونششون دوستامم که همیشه اصرار میکنن بخون مادرمم که نقش منتقد رمانامو داره خیلی کمکم میکنه کلیک کنید تا باز شود... دقيقااااااااا فقط من زن عمو و زن داييم خيلي ازم تعريف ميكنن
YASIN گفت من همه خاله هامو داییام میدونن و میخونششون دوستامم که همیشه اصرار میکنن بخون مادرمم که نقش منتقد رمانامو داره خیلی کمکم میکنه کلیک کنید تا باز شود... دقيقااااااااا فقط من زن عمو و زن داييم خيلي ازم تعريف ميكنن
^Yasamin^ رو به پیشرفت سطح 2 ارسالیها 140 پسندها 4,068 امتیازها 23,673 مدالها 1 16/9/18 #94 مليحه جوووووون گفت دقيقااااااااا فقط من زن عمو و زن داييم خيلي ازم تعريف ميكنن کلیک کنید تا باز شود... من داییم برام چندتا کتابم خرید که کمکم میکنه امضا : ^Yasamin^
مليحه جوووووون گفت دقيقااااااااا فقط من زن عمو و زن داييم خيلي ازم تعريف ميكنن کلیک کنید تا باز شود... من داییم برام چندتا کتابم خرید که کمکم میکنه
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #95 بياين رمان منو بخونين و نظر بدين خوشحال ميشم كه نظراتتون بدونم رمان در سراشيبي زندگي
SHaiNA #T کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 463 پسندها 21,009 امتیازها 40,273 مدالها 20 16/9/18 #96 مليحه جوووووون گفت من حرفي براي گفتن ندارم ولي اگه من طرز تفكر تَو رو داشتم كه بايد ساكت ميشستم يكجا و رمان نمي نوشتم کلیک کنید تا باز شود... البته در مورد دلنوشته مامانم کمک می کنه هر وقت که بخوام :) ولی رمان رو شخصا دوست ندارم بدم بخونن :) امضا : SHaiNA #T
مليحه جوووووون گفت من حرفي براي گفتن ندارم ولي اگه من طرز تفكر تَو رو داشتم كه بايد ساكت ميشستم يكجا و رمان نمي نوشتم کلیک کنید تا باز شود... البته در مورد دلنوشته مامانم کمک می کنه هر وقت که بخوام :) ولی رمان رو شخصا دوست ندارم بدم بخونن :)
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #97 YASIN گفت من داییم برام چندتا کتابم خرید که کمکم میکنه کلیک کنید تا باز شود... اوووو بابا چه باحال
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #98 ❣●Sђคyภค●❣ گفت البته در مورد دلنوشته مامانم کمک می کنه هر وقت که بخوام :) ولی رمان رو شخصا دوست ندارم بدم بخونن :) کلیک کنید تا باز شود... :shame_on_ou:
❣●Sђคyภค●❣ گفت البته در مورد دلنوشته مامانم کمک می کنه هر وقت که بخوام :) ولی رمان رو شخصا دوست ندارم بدم بخونن :) کلیک کنید تا باز شود... :shame_on_ou:
SHaiNA #T کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 463 پسندها 21,009 امتیازها 40,273 مدالها 20 16/9/18 #99 مليحه جوووووون گفت :shame_on_ou: کلیک کنید تا باز شود... :thumbs_up::cool:;) امضا : SHaiNA #T
NARGES.A رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 70 پسندها 1,993 امتیازها 12,773 مدالها 9 17/9/18 #100 نشون به خانودم نمی دم. چون وقتی بهشون گفتم دارم رمان می نویسم.مامانم نزدیک بود دستت نوشته هام رو بندازه دور چون خوشش نمی آد. آلان هم توی لب تاپ می نویسم که اول به دوستم نشون بدم بعدش تو انجمن بنویسم. امضا : NARGES.A
نشون به خانودم نمی دم. چون وقتی بهشون گفتم دارم رمان می نویسم.مامانم نزدیک بود دستت نوشته هام رو بندازه دور چون خوشش نمی آد. آلان هم توی لب تاپ می نویسم که اول به دوستم نشون بدم بعدش تو انجمن بنویسم.