Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #71 ❣●Sђคyภค●❣ گفت من به داداشم گفتم اما... بگذریم به مامان و بابام گفتم خوش حال شدن.:D اما دوس ندارم بخونن رمانمو... کلیک کنید تا باز شود... واقعا كههههه
❣●Sђคyภค●❣ گفت من به داداشم گفتم اما... بگذریم به مامان و بابام گفتم خوش حال شدن.:D اما دوس ندارم بخونن رمانمو... کلیک کنید تا باز شود... واقعا كههههه
nana :) کاربر نیمه فعال سطح 29 ارسالیها 667 پسندها 22,102 امتیازها 42,073 مدالها 23 16/9/18 #72 مليحه جوووووون گفت من كه هر پارت مينويسم به مامانم نشون ميدم کلیک کنید تا باز شود... :/ خوش به حالت امضا : nana :)
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #73 چرا؟؟؟ مگه خودتون به مامانتون نميدين كه بخونه؟؟؟
Dr.z-a رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 39 پسندها 650 امتیازها 3,933 16/9/18 #74 البته أضافه كنم از بس براي مامانم پارتارا ميخونم كه بعضي أوقات ميگه ولم كن هر چي نوشتي درسته ديگه تازه زن دايي و زن عموم هم عضو كانالم هستن و ميگن كه برم نويسنده بشم.
البته أضافه كنم از بس براي مامانم پارتارا ميخونم كه بعضي أوقات ميگه ولم كن هر چي نوشتي درسته ديگه تازه زن دايي و زن عموم هم عضو كانالم هستن و ميگن كه برم نويسنده بشم.
nana :) کاربر نیمه فعال سطح 29 ارسالیها 667 پسندها 22,102 امتیازها 42,073 مدالها 23 16/9/18 #75 مليحه جوووووون گفت چرا؟؟؟ مگه خودتون به مامانتون نميدين كه بخونه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه...مامانم میگه این کارو بزارم کنار و یه بارم دست نویسمو خوند پارش کرد درباره دل نوشته هم که بهتره نگم... امضا : nana :)
مليحه جوووووون گفت چرا؟؟؟ مگه خودتون به مامانتون نميدين كه بخونه؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... نه...مامانم میگه این کارو بزارم کنار و یه بارم دست نویسمو خوند پارش کرد درباره دل نوشته هم که بهتره نگم...
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,940 امتیازها 20,173 مدالها 1 16/9/18 #76 خب تازگیا احساس میکنم کسی نمی دونه من نویسنده ام ولی خب یه روزی از اینده اگه خدا بخواد یه رمان خوب تایپ میکنم و بعد دوباره به مامانم میگم نویسنده ام امضا : **Black Knight**
خب تازگیا احساس میکنم کسی نمی دونه من نویسنده ام ولی خب یه روزی از اینده اگه خدا بخواد یه رمان خوب تایپ میکنم و بعد دوباره به مامانم میگم نویسنده ام
nana :) کاربر نیمه فعال سطح 29 ارسالیها 667 پسندها 22,102 امتیازها 42,073 مدالها 23 16/9/18 #77 **Black Knight** گفت خب تازگیا احساس میکنم کسی نمی دونه من نویسنده ام ولی خب یه روزی از اینده اگه خدا بخواد یه رمان خوب تایپ میکنم و بعد دوباره به مامانم میگم نویسنده ام کلیک کنید تا باز شود... ببینم من شما رو میشناسم؟ قلمت که خوبه چیز بدی هم ننوشتی بگو به نظرم استقبال میشه...البته به اخلاقشون هم بستگی داره امضا : nana :)
**Black Knight** گفت خب تازگیا احساس میکنم کسی نمی دونه من نویسنده ام ولی خب یه روزی از اینده اگه خدا بخواد یه رمان خوب تایپ میکنم و بعد دوباره به مامانم میگم نویسنده ام کلیک کنید تا باز شود... ببینم من شما رو میشناسم؟ قلمت که خوبه چیز بدی هم ننوشتی بگو به نظرم استقبال میشه...البته به اخلاقشون هم بستگی داره
**Black Knight** کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 374 پسندها 3,940 امتیازها 20,173 مدالها 1 16/9/18 #78 ولی میدونین من احساس میکنم استعدادی ندارم هر چقدر که جلو تر میرم احساس تنهایی میکنم نه کسی کمکم میکنه کسی دلداریم میده من کلا از این انجمن دل سرد شدم امضا : **Black Knight**
ولی میدونین من احساس میکنم استعدادی ندارم هر چقدر که جلو تر میرم احساس تنهایی میکنم نه کسی کمکم میکنه کسی دلداریم میده من کلا از این انجمن دل سرد شدم
SHaiNA #T کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 463 پسندها 21,009 امتیازها 40,273 مدالها 20 16/9/18 #79 مليحه جوووووون گفت واقعا كههههه کلیک کنید تا باز شود... چیه خو امضا : SHaiNA #T
SHaiNA #T کاربر انجمن سطح 29 ارسالیها 463 پسندها 21,009 امتیازها 40,273 مدالها 20 16/9/18 #80 **Black Knight** گفت ولی میدونین من احساس میکنم استعدادی ندارم هر چقدر که جلو تر میرم احساس تنهایی میکنم نه کسی کمکم میکنه کسی دلداریم میده من کلا از این انجمن دل سرد شدم کلیک کنید تا باز شود... تو که نوشته هات خیلی خوبه گمپ گلم امضا : SHaiNA #T
**Black Knight** گفت ولی میدونین من احساس میکنم استعدادی ندارم هر چقدر که جلو تر میرم احساس تنهایی میکنم نه کسی کمکم میکنه کسی دلداریم میده من کلا از این انجمن دل سرد شدم کلیک کنید تا باز شود... تو که نوشته هات خیلی خوبه گمپ گلم