متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه متفرقه | با این ترفندها، خورشت مرغ شما بی‌نظیر می‌شود!

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg

خورش مرغ، یک غذای محبوب و مجلسی ایرانی است که به دلیل طعم دلچسب و طرز تهیه آسان، انتخابی ایده‌آل برای وعده‌های مختلف، از جمله سحر در ماه رمضان، است. این خورشت با مواد اولیه در دسترس و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این مطلب، طرز تهیه یک خورشت مرغ مجلسی ساده و خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2

مواد لازم​

  • ران یا سینه مرغ: ۴ تکه
  • هویج: ۲ عدد متوسط
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
  • روغن و زردچوبه: به اندازه کافی
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مراحل پخت​

۱. تفت دادن پیاز و مرغ

  • پیازها را نگینی خرد کنید و در قابلمه با روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  • زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی رنگ شوند.
  • مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید و هر دو طرف آن‌ها را تفت دهید تا طلایی شوند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4
۲. اضافه کردن هویج و رب گوجه

  • هویج‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و به مرغ اضافه کنید.
  • رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش باز شود.
  • نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #5
۳. پخت مرغ

  • ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
  • حرارت را کم کنید و مرغ را به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت بپزید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #6
۴. اضافه کردن زعفران و سیب زمینی

  • زعفران دم کرده را ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت مرغ اضافه کنید.
  • سیب زمینی‌ها را خلالی خرد کنید و در آب سرد بشویید.
  • سیب زمینی‌ها را در روغن سرخ کنید.
۵. سرو خورشت

  • خورشت را در ظرف مورد نظر بریزید و با سیب زمینی سرخ شده و زرشک پلو، باقالی پلو یا برنج ساده سرو کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #7

نکات​

  • برای طعم و رنگ بهتر خورشت، می‌توانید از زعفران دم کرده بیشتر استفاده کنید.
  • برای تردتر شدن سیب زمینی‌ها، می‌توانید آن‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
  • اگر می‌خواهید خورشت غلیظ‌تر باشد، می‌توانید بعد از پخت مرغ، سیب زمینی‌ها را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب خورشت بیشتر تبخیر شود.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,999
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #8
این خورشت خوشمزه و مقوی، انتخابی ایده‌آل برای وعده سحر در ماه رمضان است. با تهیه این خورشت می‌توانید یک وعده غذایی کامل و مغذی را برای خود و خانواده‌تان فراهم کنید.
منبع: دانشیاری
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا