متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد رمان نهمین قربانی | TWD کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع TWD
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 344
  • کاربران تگ شده هیچ

TWD

رو به پیشرفت
سطح
7

ارسالی‌ها
112
پسندها
807
امتیازها
5,003
مدال‌ها
6
  • نویسنده موضوع
نام رمان : نهمین قربانی
نام نویسنده: ایلآی (Eyvin A)
ژانر رمان: #جنایی #عاشقانه

خلاصه:
آن دختر بی‌گناه و بی‌تجربه‌ی درونش به‌خاطر ساده‌لوحی، طوفانی مخرّب را وارد زندگی ناهموارش کرد. علاقه‌اش ثبت نمونه‌ها در دوربین عکّاسی‌اش بود و در پَرت‌ترین نقطه شاهد صحنه‌ای دردناک شد. نهمین قربانی را نجات داد و جایگزین او شد؛ حال خودش در جایی مانده که لالایی‌های شبانه‌اش، صدای شلیک گلوله‌هاست... !

کارنامه‌ی درخشانی توی روند پارت‌گذاری در انجمن ندارم؛ ولی به هر حال... منتظر نقدهای سازنده‌اتون هستم.
دوست‌دارِتون: یک نوقلم.

[URL...​
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : TWD

ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ

کاربر حرفه‌ای
سطح
31

ارسالی‌ها
2,539
پسندها
20,216
امتیازها
48,373
مدال‌ها
34
نقدی؟ نظری؟
موضوع 'رمان نهمین قربانی جلد اوّل | ایــلآی کاربر انجمن یک رمان' در حال تایپ | رمان نهمین قربانی جلد اوّل | ایــلآی کاربر انجمن یک رمان
اول اینکه چقدر جالب تونستی سه تا رمان رو دریک مجموعه قرار بدی:crossed-fingers:
دوم اینکه درتمام رمانهات، پارتهای بلند وبا دقت قلم میزنی واین خبراز ذهن فعال وپویا وعمیقت داره. :crossed-fingers:
سوم اینکه انتخاب اسمها، توصیف حالتهای حسی ومکانی رو عالی رقم میزنی به شخصه کاملا با ژانر و شخصیتها ارتباط برقرار میکنم.
واینکه خودتو نو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

لیلا؛

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
13

ارسالی‌ها
1,470
پسندها
4,166
امتیازها
20,173
مدال‌ها
15
  • مدیر
اصلا نمیدونم چی بگم:1:
صحنه های رمانت خیلی عالی توصیف شده و خواننده رو با خودش همراه میکنه
انگار خودم اونجا بودم و تمام اتفاق ها رو تجربه کردم
یکی از ویژگی های یک رمان خوب اینه که توصیف حالت ها و اتفاق ها کامل باشه و رمان تو این ویژگی خاص رو داشت
قلمت بسیار زیباست و مطمئن هستم اگر کار نویسندگی رو ادامه بدی آینده درخشانی خواهی داشت
با آرزوی موفقیت برای تو دوست عزیز :tulip::tulip:

امضا : لیلا؛

ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ

کاربر حرفه‌ای
سطح
31

ارسالی‌ها
2,539
پسندها
20,216
امتیازها
48,373
مدال‌ها
34
وقت بخیر☆:glowing-star:
امروز درنظر سنجی دوباره شرکت کردم که خاطر جم بشم نظرم درج شده
خوب ۱۰۰درصد هم رد کرده رمان ✓گمون کنم☆
هرپارت از پارت قبلی هم هیجانش بیشتر:dizzy:هم ژانر ها که جنایی وعاشقانه هست بطرز خیلی زیبا وجذابی بدون هیچ سوالی در ذهنم که خواننده عادی هستم رقم میخوره:pen::glowing-star:
وهمونطور که قبلا گفتم این دقت که در قلم زدن داری و تایمی که واسه نوشتن میزارید کاملا تمام ذهن متمرکزه روی موضوع واین واقعا قابل تحسین و نقطه عطف وطلایی واسه نویسنده ی برتر شدنه:dizzy:موفق باشی ومانا دراوج تاابدویکروز:dizzy:☆♡✓