متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذا ملل | پیتزا رستورانی

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 66
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,070
پسندها
33,519
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
مواد لازم
این که چه نوع پیتزایی درست می‌کنید، در میزان و نوع مواد اولیه تاثیر دارد. در این مقاله من قصد دارم طرز تهیه پیتزا مخلوط را برای شما قرار دهم زیرا این مدل پیتزا معمولا ساده‌تر بوده و طرفداران بیشتری هم دارد. برای تهیه پیتزا مخلوط ایتالیایی به روش رستورانی به مواد زیر احتیاج دارید.

دو عدد سوسیس آلمانی
200 گرم کالباس مارتادلا ساده
2 عدد خمیر پیتزا
400 گرم پنیر پیتزا
4 عدد قارچ
دو قاشق غذاخوری سس پیتزا یا سس کچاپ
دو قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده
1 قاشق غذاخوری ذرت آبپز
4 عدد زیتون سیاه درشت
یک قاشق چایخوری آویشن
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,070
پسندها
33,519
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
قبل از هر چیز باید توجه کنید که در این مدل پیتزا، گوشت چرخ کرده به کار نمی‌رود. با این وجود اگر خیلی اهل مصرف سوسیس و کالباس نیستید، می‌توانید به جای این مواد از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. در مرحله اول باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این منظور یا می‌توانید خمیر پیتزا بازاری خریده و یا می‌توانید آن را در منزل درست کنید. البته اگر زحمت درست کردن آن را در خانه بکشید، قطعا نتیجه بهتری خواهید گرفت.
خمیر پیتزا را در یک ظرف لبه‌دار مخصوص پخت پیتزا بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد که لبه‌های خمیر کمی از اطراف ظرف بیرون زده و خمیر حالت گودی داشته باشد. روی خمیر یک قاشق غذاخوری سس پیتزای خانگی و یا سس کچاپ بریزید.
حالا یک قاشق برداشته و با پشت قاشق تمام سس را روی خمیر به شکل یکسان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,070
پسندها
33,519
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
فوت و فن‌های پنهان
هر چند دستور طبخ پیتزا خانگی بسیار آسان است اما توصیه می‌کنم حتما فوت و فن‌های پنهان آن را هم رعایت کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. در ادامه این فوت و فن‌ها را قرار خواهم داد.

چه برای پخت پیتزا و چه برای پخت کیک، بهتر است فر را از قبل روشن کرده و اجازه دهید خوب گرم شود. برای پیتزا بهتر است فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
تفاوتی ندارد که خودتان خمیر پیتزا را درست می‌کنید و یا خمیر پیتزای بازاری تهیه کرده‌اید، بهر حال نباید آن را به شکل سرد استفاده کنید. بهتر است خمیر را تقریبا یک ساعت قبل از استفاده از فریزر بیرون آورده و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. با این کار خمیر پیتزای شما حالت جمع شدگی کمتری خواهد داشت و بهتر شکل می‌گیرد. توجه داشته باشید که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,070
پسندها
33,519
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
اگر دمای فر را خیلی پایین بیاورید، پیتزا باید مدت زمان بیشتری در فر بماند. به همین دلیل ممکن است مواد رویی پیتزا خشک شده و ظاهر پیتزا کمی نامطبوع شود. با این توضیح بهتر است دمای فر را در محدوده 180 تا 200 قرار دهید..
در ورز دادن خمیر پیتزا نباید از وردنه استفاده کنید. زیرا وردنه باعث می‌شود پف خمیر کم شده و حالت مقوایی پیدا کند. بهتر است پهن کردن خمیر را با کمک انگشتان دست خود انجام داده و آن را تا مرکز لبه‌ها ببرید.
اولین لایه سس که روی خمیر میریزید، نباید خیلی زیاد باشد. زیرا باعث می‌شود خمیر خیس شده و بافت خود را از دست بدهد. ریختن مقدار کمی سس و پهن کردن آن به شکلی که تمام سطح خمیر را بپوشاند، کافیست.
پنیر موزارلا تازه و پرچرب، خیلی آبدار بوده و پیتزای شما...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,070
پسندها
33,519
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #5
چرب کردن لبه‌های خمیر یکی از تکنیک‌های بسیار ریز و جالبی است که برخی از سرآشپزها آن را اجرا می‌کنند. چرب کردن لبه خمیر کمک می‌کند تا پیتزا نسوزد و رنگ آن طبیعی‌تر جلوه کند. لبه‌های خمیر را باید قبل از گذاشتن پیتزا داخل فر و بعد از خارج کردن آن از فر انجام دهید.
اگر در دستور پخت خود از سبزیجاتی مانند جعفری، ریحان یا پیازچه استفاده می‌کنید،نیازی نیز آن‌ها را از قبل تفت داده و یا از همان ابتدا به مواد اضافه کنید. بهتر است این گونه سبزیجات که بافت نرمی دارند را بعد از آن که پیتزا کاملا پخته شد روی پیتزا قرار دهید.
استفاده از دستگاه خمیر زن برای درست کردن خمیر پیتزا می‌تواند ایده خوبی باشد. با استفاده از این دستگاه‌ها شما خمیر با کیفیت‌تری خواهید داشت.
اگر در مرحله...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,070
پسندها
33,519
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #6
و در پایان …
پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین وعده‌های غذایی در جهان است. بسیاری فکر می‌کنند درست کردن پیتزا بسیار ساده بوده و فوت و فن خاصی ندارد، این در حالیست که فوت و فن‌های پنهانی وجود دارد که باعث تفاوت طعم پیتزای خانگی با پیتزای رستورانی می‌شود. در این مطلب سعی کردم تمامی نکات مفید و طرز تهیه پیتزا خانگی به حرفه‌ای‌ترین شکل را قرار دهم تا بتوانید در منزل مانند یک سرآشپز حرفه‌ای پیتزا درست کنید
منبع: رامک
 
امضا : Vana~
عقب
بالا