استفاده از کاکائو
قطعاً هر چیزی کاکائوی بیشتری داشته باشد، خوشمزه تر است. هر زمان که خواستید کیک شکلاتی درست کنید، به جای آرد روی ماهیتابه پودر کاکائو بریزید تا هم خوشمزه تر باشد و هم گوله های سفید ارد مشخص نشود.
زودتر رسیدن گوجه فرنگی
اگر خیلی وقت است که گوجه فرنگی هایتان سبز است و نمی رسد ، می توانید آن ها را کنار دیگر میوه ها قرار دهید؛ مخصوصا اگر کنار موز باشد سرعت رسیدنش افزایش پیدا می کند.
داغ کردن پیتزای سرد در تابه
برای داغ کردن باقیمانده ی پیتزا ابتدا کمی آب روی پیتزا بپاشید تا رطوبت خمیر برگردد، سپس در تابه را ببندید و روی شعله ی ملایم به مدت 1 دقیقه قرار دهید. می توانید قبل از گرم کردن کمی پنیر روی پیتزا بریزید تا خوشمزه و تازه تر شود.
استفاده از لیوان به جای کاتر
اگر برای شکل دادن خمیر ها یا برش آن ها کاتر در اختیار ندارید، می توانید از لیوان استفاده کنید و به راحتی خمیر های گرد را قالب گیری کنید.
تنوری کردن سیب زمینی ها
برای اینکه سیب زمینی های خود را بهتر تنوری کنید و طعم آن ها را بهبود ببخشید، می توانید 10 دقیقه داخل آب بجوشانید و بعد داخل اجاق گاز بگذارید تا هم زودتر تنوری شوند و هم خوش طعم تر باشند.
پوست کندن انبه
برای راحت جدا نمودن پوست انبه ابتدا انبه را به چهار قسمت تقسیم کرده و در لبه ی آن لبه ی یک لیوان را قرار دهید و لیوان را به جلو هل دهید تا پوست انبه جدا شده و انبه داخل لیوان قرار گیرد. اکنون انبه را خرد کرده و مصرف کنید.
غلیظ کردن غذا
اگر می خواهید غذایی که درست کرده اید را غلیظ تر کنید، می توانید مقداری آرد ذرت داخل آن بریزید. به عنوان مثال استفاده از آرد ذرت در غذا هایی مثل سوپ و آبگوشت، آن ها را غلیظ تر و خوشمزه تر می کند.
بریدن پنیر
برای برش زدن پنیر کارد کند را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید یا یک نخ تمیز و ضخیم را از دو طرف بگیرید و از بالا تا پایین قالب پنیر بکشید. پنیر بـه صورت صاف بریده می شود.
تشخیص قابل استفاده بودن روغن مانده
برای تشخیص قابل استفاده بودن روغن مانده یک تکه نان داخل روغن بیندازید. در صورتی که اطراف آن ذرات تیره رنگ جمع شد، روغن غیرقابل استفاده اسـت. اگر رنگ روغن باقیمانده از سرخ شدن سیاه باشد قابل استفاده نیست.