بیوگرافی آیسخولوس

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع S.JABARI❁
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 203
  • کاربران تگ شده هیچ

S.JABARI❁

کاربر خبره
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
11/9/21
ارسالی‌ها
4,575
پسندها
49,749
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
آیسخولوس (به یونانی: Αἰσχύλος) یا اِشیل یا اسکیلس اولین تراژدی نویس یونان باستان است و آثار او باعث تکامل زبان تراژدی در یونان باستان شد. او در جنگ ایران و یونان در زمان حکومت خشایارشا، که به پیروزی یونانیان منتهی شد حضور داشت و نمایشنامه ایرانیان را با تاثیر از آن نوشت.

آیسخولوس
220px-Aischylos_B%C3%BCste.jpg
زاده۵۲۵-۵۲۴ (پیش از میلاد)
الوزیس، یونان
محل زندگیآتن، یونان
درگذشته۴۵۵-۴۵۶ (پیش از میلاد)
سیسیل،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.JABARI❁

S.JABARI❁

کاربر خبره
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
11/9/21
ارسالی‌ها
4,575
پسندها
49,749
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
سن
21
  • نویسنده موضوع
  • #2

کارها​

از آیسخولوس هفت نمایشنامه با عنوانهای تراژدی پارسیان، پرومته در زنجیر، هفت تن علیه تبای، نیازگاران، آگاممنون، الاهگان انتقام و اورستیا به جای مانده‌است و البته فقره‌هایی از آثار ناپدیدشده از او نیز وجود دارد که به فارسی ترجمه نشده‌اند.

نوآوری‌ها و موضوع کار​

از ابداعات اصلی او در نمایش یونان باستان، ورود بازیگر دوم به صحنهٔ نمایش است. البته زمانی که سوفوکلس دیگر تراژدی‌نویس صاحب‌نام یونانی، بازیگر سوم را وارد تئاتر کرد، اسخیلوس هم از او تبعیت کرد. موضوع بسیاری از نمایش‌های اسخیلوس، مبارزهٔ خدایان با یکدیگر بوده‌است. خدایان و انسان‌ها در این جدال‌ها، تسلیم ارادهٔ تقدیر هستند.


آشیل...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.JABARI❁
عقب
بالا