کیک و شیرینی کیک | کیک مدرسه‌ای

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
کیک مدرسه یکی از انواع کیک‌های خوشمزه دو رنگ، سادهو لذیذ است که به خصوص در میان کودکان طرفداران زیادی دارد، از این کیک خوش طعم که بافتی نرم و لطیف دارد می‌توانید به عنوان یک میان وعده مناسب در کیف مدرسه کودکان یا محل کار استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک مدرسه در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
مرحله ۱: هم زدن تخم مرغ‌ها و اضافه کردن شکر به آن‌ها
ابتدا تخم مرغ‌ها را بشکنید و داخل یک ظرف بریزید با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آنها کاملاً یکدست و صاف شود سپس مقداری شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید، با همزن دستی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یک دست شوند.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
مرحله ۲: مخلوط کردن تخم مرغ‌ها و شکر و دور گیری اطراف ظرف
شکر و تخم مرغ‌ها را با همزن دستی تقریباً به مدت ۶ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده، یک دست، کرم رنگ، کش‌دار و حجیم شود، حجم مخلوط تقریباً دو برابر می‌شود، بعد اطراف ظرف را با لیسک دورگیری کنید تا اگر از مخلوط مواد چیزی به دیواره ظرف چسبیده بود با مواد ترکیب شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مرحله ۳: اضافه کردن وانیل و مخلوط کردن با مواد
بعد از این که مخلوط تشکیل شده کاملاً یکدست شد سپس مقداری وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد، وانیل را با مخلوط مواد تقریباً به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید تا کاملاً به خورد مواد برود
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
مرحله ۴: اضافه کردن شیر و مخلوط کردن با مواد
سپس مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مایه کیک اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، در این مرحله لازم نیست مخلوط مواد را خیلی زیاد به هم بزنید فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند، کافی است.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
مرحله ۵: اضافه کردن روغن مایع و مخلوط کردن با مواد
در این مرحله روغن مایع را به مخلوط مواد اضافه کنید، با همزن دستی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و مخلوط تشکیل شده بافت صاف، یکدست، نرم و لطیفی را تشکیل دهد، در این مرحله هم مواد را فقط به اندازه ‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند هم بزنید.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
مرحله ۶: ترکیب کردن آرد و بکینگ پودر و الک کردن آن‌ها
سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن کاملا سبک و یکدست شود بعد مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید، ترکیب آرد و بکینگ پودر را دوباره الک کنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یک دستی تشکیل شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مرحله ۷: اضافه کردن ترکیب آرد به مخلوط مواد و هم زدن آن‌ها
بعد از آن ترکیب آرد را کم کم در چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید، با همزن دستی به آرامی در یک جهت به شکل دورانی هم بزنید تا آرد کاملاً با مخلوط مواد ترکیب شود و به شکل گلوله داخل مواد باقی نماند، طوری که بافت مخلوط تشکیل شده کاملاً یکدست و صاف شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
مرحله ۸: اضافه کردن پودر کاکائو به یک قسمت از مخلوط مواد
بعد از این که مایه کیک آماده شد آن را به دو قسمت تقسیم کنید، داخل دو ظرف جداگانه بریزید، سپس به یکی از آنها مقداری پودر کاکائو اضافه کنید به هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند طوری که پودر کاکائو به شکل گلوله داخل مواد باقی نماند و بافت یکدستی تشکیل شود.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

-Eva

سرپرست تالار عمومی
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
9,193
پسندها
29,085
امتیازها
89,374
مدال‌ها
46
سطح
30
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
مرحله ۹: اضافه کردن آرد به قسمت دیگر مخلوط مواد
به قسمت دیگر مایه کیک مقداری آرد اضافه کنید هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، طوری که مایه کیک ساده و مایه کیک شکلاتی غلظت یکسانی داشته باشند، بنابراین باید مقدار پودر کاکائو و آرد که در مرحله دوم اضافه می‌کنید یکسان باشد.
 
امضا : -Eva
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

موضوعات مشابه

عقب
بالا