متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی شیرینی | هایدی

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 90
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
هایدی یا نان فرانسوی یکی از انواع نان‌های خوشمزه، لطیف و لذیذ است که به روش‌های مختلف و خیلی راحت درست می‌شود از این نان خوش طعم می‌توانید در وعده صبحانه همراه با کره، مربا و عسل استفاده کنید، نان هایدی بافتی بسیار سبک، نرم و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه نان هایدی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
مرحله ۱: مخلوط کردن آرد فانتزی با مخمر فوری و نمک
ابتدا مقداری آرد فانتزی را داخل یک ظرف بریزید سپس مخمر فوری را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا ارد و مخمر کاملا با هم ترکیب شوند، سپس مقداری نمک هم به ترکیب آرد اضافه کنید، هم بزنید و با آن مخلوط کنید تا بافت صاف و یک دستی تشکیل شود.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
مرحله ۲: اضافه کردن شکر و مخلوط آب و شیر به آرد
سپس شکر را به ترکیب آرد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یک دستی تشکیل شود، بعد از آن مقداری شیر هم دمای محیط داخل یک ظرف بریزید، آب را به آن اضافه کنید تا با هم مخلوط و یکدست شوند سپس ترکیب آب و شیر را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
مرحله ۳: ورز دادن خمیر تا تشکیل بافت مناسب
دقت کنید که آبخور آردهای مختلف با هم فرق می‌کند، پس حتماً آب و شیر را کم کم به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا در نهایت خمیر شکل گرفته خیلی شل نشود بعد از آن با دست خمیر را ورز دهید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند و خمیر تشکیل شده صاف و یک دست شود.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #5
مرحله ۴: اضافه کردن کره به خمیر
بعد از این که خمیر را تقریباً به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز دادید و به بافت یک دستی رسیدید، کره را که در دمای محیط نرم شده است به خمیر اضافه کنید، دوباره خمیر را خوب ورز دهید تا کره کاملاً به خورد آن برود و بافت خمیر یک دست، نرم و لطیف شود.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #6
مرحله ۵: پوشاندن روی خمیر و استراحت آن
خمیر باید ترجیحاً به تست پنجره برسد یعنی وقتی که مقداری از آن را بین دو دست باز می‌کنید، خمیر پاره نشود و با ضخامت خیلی نازک باز شود، بعد از این که به این مرحله رسیدید روی ظرف را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه استراحت کند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #7
مرحله ۶: تقسیم کردن خمیر به چانه‌های مساوی
وقتی که خمیر در دمای محیط خوب استراحت کرد و حجم آن تقریباً ۲ تا ۲ و نیم برابر شد، نایلون روی ظرف را بردارید با فشار انگشت روی خمیر پف آن را بگیرید، سپس مقداری آرد روی خمیر بپاشید، کمی آن را ورز دهید، بعد آن را به چانه‌های مساوی تقسیم کنید
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #8
مرحله ۷: پوشاندن چانخ‌های خمیر و استراحت آن‌ها
برای این مقدار از مواد گفته شده تقریباً ۷ چانه تشکیل می‌شود، همه چانه‌ها را آماده کنید و با فاصله کنار هم روی یک سطح صاف یا داخل یک ظرف قرار دهید، سپس با نایلون روی چانه‌ها را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کنند.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #9
مرحله ۸: فرم دادن و گرد کردن چانه‌های خمیر
بعد از استراحت دوم خمیرها در در دمای محیط، نایلون روی خمیرها را بردارید و هر چانه خمیر را با دست فرم دهید، به شکلی که زیر آن را کمی بکشید و آن را گرد کنید، این نان شکل و فرم خاصی ندارد و باید کاملاً گرد باشد همه چانه‌ها را به همین شکل آماده کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #10
مرحله ۹: پوشاندن روی چانه‌های خمیر و استراحت آن‌ها
سپس روی چانه‌ها نایلون بکشید و اجازه دهید تا به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه دیگر استراحت کنند و حجم آنها تقریباً دو تا ۲ و نیم برابر شود، بعد از این که خمیرها در دمای محیط خوب پف کردند، حجم آن‌ها زیاد و آماده شدند نایلون را از روی خمیرها را بردارید.
 
امضا : Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
2
بازدیدها
43
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
40
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
32
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
36
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
82
عقب
بالا