- نویسنده موضوع
- #1
اسپاگتي ایتالیایی و یا بیکن
مواد لازم :
اسپاگتی
گوشت گوساله
جعفری تازه
1 عدد تخم مرغ
یه حبه سیر
برگ بو
آرد سوخاری
۱ عدد پیاز متوسط
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن زیتون
روش پخت :
ابتدا ماکارونی یا همون اسپاگتی هارو در قابلمه مد نظر به همراه نمک ( طبق روش پخت پشتِ بسته بندی اسپاگتی ) آنها را پخته و آبکش کرده .
گوشت +سیر رنده شده +تخم مرغ + آرد سوخاری + جعفری ریز شده را باهم مخلوط کرده و ورز میدهید سپس انها را به تعداد مورد نیاز قلقلی کرده و در تابه ای که در آن روغن زیتون بوده سرخ کرده .
پس از آن در قابلمه دیگر پیازِ نگینی شده را تف داد ( طوری که پیاز ها عسلی و نرم بشن ) و پوره گوجه فرنگی را به همراه ادویه و چاشنی ها تف...
مواد لازم :
اسپاگتی
گوشت گوساله
جعفری تازه
1 عدد تخم مرغ
یه حبه سیر
برگ بو
آرد سوخاری
۱ عدد پیاز متوسط
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن زیتون
روش پخت :
ابتدا ماکارونی یا همون اسپاگتی هارو در قابلمه مد نظر به همراه نمک ( طبق روش پخت پشتِ بسته بندی اسپاگتی ) آنها را پخته و آبکش کرده .
گوشت +سیر رنده شده +تخم مرغ + آرد سوخاری + جعفری ریز شده را باهم مخلوط کرده و ورز میدهید سپس انها را به تعداد مورد نیاز قلقلی کرده و در تابه ای که در آن روغن زیتون بوده سرخ کرده .
پس از آن در قابلمه دیگر پیازِ نگینی شده را تف داد ( طوری که پیاز ها عسلی و نرم بشن ) و پوره گوجه فرنگی را به همراه ادویه و چاشنی ها تف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.