متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذا | بیف فاهیتا

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 8
  • بازدیدها 131
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1

بیف فاهیتا مکزیکی

مواد لازم برای تهیه بیف فاهیتا

  • فیله گوساله ۳۰۰ گرم
  • پودر چیلی ۲ قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
  • زیره یک قاشق چای خوری
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • پودر پیاز نصف قاشق چای خوری
  • پودر زیره نصف قاشق چای خوری
  • آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل کاپری ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱۰۰ گرم
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور پخت بیف فاهیتا

1. فیله گوساله را می‌کوبیم:
فیله گوساله را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و با گوشت کوب مخصوص هر دو طرف آن‌ها را می‌کوبیم تا مسطح شود.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
2. فیله گوساله را مرینیت می‌کنیم:
ادویه‌های آرد ذرت، پودر زیره، پودر پیاز، شکر، زیره ، پودر سیر و پودر چیلی را باهم مخلوط می‌کنیم و حدود پنج گرم از ترکیب آن‌ها را درن یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. حدود یک قاشق غذا خوری سس سویا و سه قاشق غذا خوری روغن به کاسه اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. فیله گوساله را درون مرینیت قرار می‌دهیم و تمام قسمت‌های آن را به ترکیب ادویه و روغن آغشته می‌کنیم. حدود ۶ ساعت در یخچال استراحت می‌دهیم تا طعم دار شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
3. فلفل کاپری را خرد می‌کنیم:
انتها و هسته‌های درون فلفل را خارج می‌کنیم. فلفل را از طول به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و به شکل تکه‌های درشت عرضی برش می‌زنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
4. پیاز را خرد می‌کنیم:
پیاز را به تکه‌های درشت تقسیم می‌کنیم و برش می‌زنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
5. سبزیجات را با کره تفت می‌دهیم:
کره را در ماهیتابه داغ می‌ریزیم، سبزیجات را به ترتیب اول پیازها و سپس فلفل‌ها را درون ماهیتابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا سبک شوند و از حالت خامی درآیند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
6. ادویه فاهیتا را به سبزیجات اضافه می‌کنیم:
حین تفت سبزیجات دو قاشق چای خوری از ترکیب ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
7. فیله گوساله را گریل می‌کنیم:
صفحه گریل را با کره چرب می‌کنیم. گوشت فیله گوساله را روی صفحه گریل قرار می‌دهیم و حین پخت ترکیب مرینیت را روی سطح گوشت می‌ریزیم. هر طرف گوشت را طی دو دقیقه به خوبی گریل می‌کنیم و می‌پزیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #9
8. بیف فاهیتا را سرو می‌کنیم:
سبزیجات را درون ظرف مورد نظر برای سرو می‌ریزیم. فیله گوساله که پخت آن را برش می‌زنیم و سپس روی سبزیجات درون ظرف قرار می‌دهیم. بیف فاهیتا را می‌توانیم با سس سالسا، خامه ترش و... به همراه نان تردیلا سرو کنیم.

منبع: ارسس شف
 
امضا : Seta~
عقب
بالا