متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی شیرینی | لوکوم شکلاتی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 103
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد اولیه طرز تهیه لوکوم شکلاتی

  • شیر ۱ لیتر
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۵ گرم
  • پودر نارگیل ۱ پیمانه
  • کرم شانتی یا خامه فرم گرفته ۱ پاکت
  • پودر پسته یا گردو (اختیاری) به مقدار لازم
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2
لوکوم سلطان

طرز تهیه لوکوم شکلاتی:

مرحله اول: طرز تهیه مایه لوکوم شکلاتی (محلبی)

۱- ابتدا شیر، آرد، کاکائو و شکر را داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا در حین گرم شدن، کاملا با هم مخلوط شوند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
۲- زمانی که مواد کمی غلیظ شد، کره و وانیل را اضافه کنید، آن ها را هم بزنید و اجازه دهید حدوداً به مدت ۱ دقیقه روی حرارت بماند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #4
۳- زمانی که حباب هایی را روی سطح مواد مشاهده کردید، مواد محلبی در حال پختن هستند. به مدت ۲ دقیقه آن را با گوشتکوب برقی بزنید و سپس زیر حرارت را خاموش کنید. مایه آماده شده را کنار بگذارید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله دوم: ریختن لایه های لوکوم شکلاتی در قالب

۱- قالب مستطیلی صاف و لبه داری را انتخاب کنید. کف قالب پودر نارگیل بپاشید تا لایه ای نازک از سطح آن را بپوشاند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #6
۲- با ملاقه موادی را که از قبل آماده کرده اید، در حالی که هنوز داغ است روی پودر نارگیل ها بریزید. مواد را با پشت قاشق کاملا صاف کنید تا یکدست شود و تمام سطح قالب را بپوشاند.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #7
۳- قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۴- بعد از آن که لایه ی شکلاتی لوکوم سفت شد، روی آن را با کرم شانتی یا خامه فرم گرفته پر کنید. مواد را کاملا روی شکلات صاف کنید تا یکدست شود. برای این کار می توانید از لیسک استفاده کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #8
۵- مجددا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا لایه ی رویی لوکوم نیز خودش را بگیرد و کمی سفت شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #9
۶- قالب را از یخچال بیرون بیاورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، مواد داخل قالب را به صورت عمودی (از طول) به اندازه ی ۵ سانتی متر یا چهار انگشت دست برش بزنید. سپس مواد را از عرض قالب به اندازه های مساوی برش بزنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #10
۷- روی لبه ی هر تکه از قسمت های برش زده شده مقداری پودر پسته یا گردوی خرد شده بریزید (اختیاری).
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

موضوعات مشابه

عقب
بالا