نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

دفتر خاطرات دفتر خاطرات ~Deku | اختصاصی انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع ANAM CARA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 518
  • کاربران تگ شده هیچ

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,927
پسندها
21,098
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
داشتم توی پینترست چرخ می‌زدم و یاد انیمیشن انکانتو برام زنده شد... یک سری از فن‌آرت هایی که دیدم رو توی تاپیک جدیدم گذاشتم و ترجمه کردمشون: انیمیشن | کمیک‌های کوتاه | Encanto | انجمن رمان نویسی یک رمان
و می‌دونید جالب چیه؟ یه ایده خفنی به ذهنم رسید که حیف بود نوشته نشه...:auctor: ⁦و من با ذوق شروع کردم به نوشتن فن فیکشن | فن فیکشن Se habla de Bruno | محیا دشتی کاربر انجمن یک رمان و در برابر خوابی که می‌خواست بهم چیره بشه مقاومت کردم، صبح روز بعدش هم به محض بیدار شدن نوشتم، و مدام بهش فکر کردم و تو مدرسه زنگ ورزش هم ولش نکردم‌... (که البته همش ۲۰۰۰ کلمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : ~Deku

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,927
پسندها
21,098
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
یه چیزی که هیچوقت متوجهش نبودم و برام غیرمنتظره بود... اینه که کلی فن آرت از مه‌زاد توی پینترست هست و این منو ذوق‌مرگ میکنه. من هنوز رمانو کامل نخوندم که بخوام کل نظرم رو راجع بهش بگم... ولی احساس می‌کنم این رمان همون چیزیه که همیشه دنبالش بودم، یه اثری که الکی اسم فانتزی حماسی رو به دوش نمی‌کشه. می‌خوام راجع به خاطراتم از همین قضیه بگم
من همیشه دنبال آثار فانتزی، خصوصاً فانتزی حماسی یا high fantasy
شروعش فکر می‌کنم از... ارباب حلقه ها بود شاید؟ نه، یه چیزی قبل تر از اون... به یاد نمیارم چی بود، ولی شیفته این ژانر شدم. بعد می‌دونید بدبختی چی بود؟ در به در شدم که دست کم یکی پیدا کنم که ببینم یا بخونم
اولش رفتم سراغ رمان‌های فانتزی دهه نود...

پیوست‌ها

• 1000135935.jpg
    1000135935.jpg
    63 کیلوبایت · بازدیدها 0
  • 1000135937.jpg
    1000135937.jpg
    74.3 کیلوبایت · بازدیدها 0
  • 1000135938.jpg
    1000135938.jpg
    118.1 کیلوبایت · بازدیدها 0

~Deku

کاربر فعال بخش
سطح
29

ارسالی‌ها
1,927
پسندها
21,098
امتیازها
44,573
مدال‌ها
21
یکی از بزرگترین مشکلاتی که من توی خلاصه نوشتن‌های نویسنده‌های اینجا می‌بینم اینه که جملاتشون ناقصن. مثالش:
دختری که در زندگی اش رنج های بسیاری متحمل شده است.
الان اینجا، نویسنده باید یه ویرگول بزاره و فعل جمله رو بگه که دقیقاً برای اون دختری که ازش حرف زده چه اتفاقی افتاده و هدف جمله چیه، منتها نویسنده میاد نقطه می‌ذاره میره جمله بعدی... شما وقتی با واژه «که» شروع میکنید، اون چیزی که بعد از «که» میاد اطلاعات اضافه‌ست و اصلا فعل اصلی جمله نیست. حتی اگه نویسنده هدف اصلیش از نوشتن جمله، چیزی باشه که بعد از این «که» میاد و این اطلاعات اصل کاری ان نه اطلاعات اضافه، در اون صورت حداقل باید یه فاعل اول جمله‌ش اضافه کنه و یه فعلی هم قبل «که» بیاره. مثلاً همینو بکنتش:
فلانی دختری است که در زندگی...

آخرین ویرایش