Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,376 امتیازها 84,376 مدالها 77 1/8/24 نویسنده موضوع مدیر #1 مواد اولیه باتر چیکن فیله مرغآبلیموپودر فلفل قرمزماستزردچوبهادویه تندوریگرام ماسالانمکمیخکدارچینهل سبزهل بادیانبادیان ستارهایبرگ بوگوجه فرنگیکرهبادام هندی ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : Seta~
مواد اولیه باتر چیکن فیله مرغآبلیموپودر فلفل قرمزماستزردچوبهادویه تندوریگرام ماسالانمکمیخکدارچینهل سبزهل بادیانبادیان ستارهایبرگ بوگوجه فرنگیکرهبادام هندی ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,376 امتیازها 84,376 مدالها 77 1/8/24 نویسنده موضوع مدیر #2 طرز تهیه باتر چیکن: ابتدا فیلههای مرغ را برش میزنیم؛ مرحله اول مرینت را انجام میدهیم (آبلیمو، پودر فلفل قرمز)؛ بعد از ۳۰ دقیقه مرحله دو را انجام میدهیم (ماست، زردچوبه، ادویه تندوری، گرام ماسالا، نمک)؛ مرغها را ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم؛ امضا : Seta~
طرز تهیه باتر چیکن: ابتدا فیلههای مرغ را برش میزنیم؛ مرحله اول مرینت را انجام میدهیم (آبلیمو، پودر فلفل قرمز)؛ بعد از ۳۰ دقیقه مرحله دو را انجام میدهیم (ماست، زردچوبه، ادویه تندوری، گرام ماسالا، نمک)؛ مرغها را ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم؛
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,376 امتیازها 84,376 مدالها 77 1/8/24 نویسنده موضوع مدیر #3 ادویههای هندی (میخک،دارچین،هل سبز،هل بادیان،بادیان ستارهای، برگ بو) خود را در کره میجوشانیم و ترکیب را کنار میگذاریم؛ گوجه فرنگیها را به همراه بادام هندی میکس میکنیم؛ آنها را روی شعله قرار داده و به آن نمک، گرام ماسالا و شکر اضافه میکنیم؛ امضا : Seta~
ادویههای هندی (میخک،دارچین،هل سبز،هل بادیان،بادیان ستارهای، برگ بو) خود را در کره میجوشانیم و ترکیب را کنار میگذاریم؛ گوجه فرنگیها را به همراه بادام هندی میکس میکنیم؛ آنها را روی شعله قرار داده و به آن نمک، گرام ماسالا و شکر اضافه میکنیم؛
Seta~ پرسنل مدیریت مدیر آزمایشی آیین و میراث سطح 44 ارسالیها 6,087 پسندها 41,376 امتیازها 84,376 مدالها 77 1/8/24 نویسنده موضوع مدیر #4 مرغها را در کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم؛ بعد از جا افتادن ترکیب گوجه و بادام هندی مرغ ها را به همراه کره مزهدارشده با ادویههای هندی به ترکیب اضافه میکنیم؛ بعد از حدود یک ساعت که ترکیب جا افتاد به آن خامه را اضافه میکنیم و بعد ۱۵ دقیقه، آن را از شعله برمیداریم. منبع: آشپزی امضا : Seta~
مرغها را در کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم؛ بعد از جا افتادن ترکیب گوجه و بادام هندی مرغ ها را به همراه کره مزهدارشده با ادویههای هندی به ترکیب اضافه میکنیم؛ بعد از حدود یک ساعت که ترکیب جا افتاد به آن خامه را اضافه میکنیم و بعد ۱۵ دقیقه، آن را از شعله برمیداریم. منبع: آشپزی