You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
مواد اولیه باتر چیکن
فیله مرغ | آبلیمو | پودر فلفل قرمز | ماست | زردچوبه | ادویه تندوری |
گرام ماسالا | نمک | میخک | دارچین | هل سبز | هل بادیان |
بادیان ستارهای | برگ بو | گوجه فرنگی | کره | بادام هندی | |
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
طرز تهیه باتر چیکن:
- ابتدا فیلههای مرغ را برش میزنیم؛
- مرحله اول مرینت را انجام میدهیم (آبلیمو، پودر فلفل قرمز)؛
- بعد از ۳۰ دقیقه مرحله دو را انجام میدهیم (ماست، زردچوبه، ادویه تندوری، گرام ماسالا، نمک)؛
- مرغها را ۱۲ ساعت در یخچال نگه میداریم؛
مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
- ادویههای هندی (میخک،دارچین،هل سبز،هل بادیان،بادیان ستارهای، برگ بو) خود را در کره میجوشانیم و ترکیب را کنار میگذاریم؛
- گوجه فرنگیها را به همراه بادام هندی میکس میکنیم؛
- آنها را روی شعله قرار داده و به آن نمک، گرام ماسالا و شکر اضافه میکنیم؛
مدیر تالار وحشت + مدیر تالار خانواده
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
- مرغها را در کره سرخ میکنیم و کنار میگذاریم؛
- بعد از جا افتادن ترکیب گوجه و بادام هندی مرغ ها را به همراه کره مزهدارشده با ادویههای هندی به ترکیب اضافه میکنیم؛
- بعد از حدود یک ساعت که ترکیب جا افتاد به آن خامه را اضافه میکنیم و بعد ۱۵ دقیقه، آن را از شعله برمیداریم.
منبع: آشپزی