نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا غذا | باتر چیکن

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 51
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,087
پسندها
41,376
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1

مواد اولیه باتر چیکن

فیله مرغآب‌لیموپودر فلفل قرمزماستزردچوبهادویه تندوری
گرام ماسالانمکمیخکدارچینهل سبزهل بادیان
بادیان ستاره‌ایبرگ بوگوجه فرنگی‌کرهبادام هندی
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,087
پسندها
41,376
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه باتر چیکن:
  • ابتدا فیله‌های مرغ را برش می‌زنیم؛
  • مرحله اول مرینت را انجام می‌دهیم (آب‌لیمو، پودر فلفل قرمز)؛
  • بعد از ۳۰ دقیقه مرحله دو را انجام می‌دهیم (ماست، زردچوبه، ادویه تندوری، گرام ماسالا، نمک)؛
  • مرغ‌ها را ۱۲ ساعت در یخچال نگه می‌داریم؛
 
امضا : Seta~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,087
پسندها
41,376
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
  • ادویه‌های هندی (میخک،دارچین،هل سبز،هل بادیان،بادیان ستاره‌ای، برگ بو) خود را در کره می‌جوشانیم‌ و ترکیب را کنار می‌گذاریم؛
  • گوجه فرنگی‌ها را به همراه بادام هندی میکس می‌کنیم؛
  • آنها را روی شعله قرار داده و به آن نمک، گرام ماسالا و شکر اضافه می‌کنیم؛
 
امضا : Seta~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,087
پسندها
41,376
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
  • مرغ‌ها را در کره سرخ می‌کنیم و کنار می‌گذاریم؛
  • بعد از جا افتادن ترکیب گوجه و بادام هندی مرغ ها را به همراه کره مزه‌دار‌شده با ادویه‌های هندی به ترکیب اضافه می‌کنیم؛
  • بعد از حدود یک‌ ساعت که ترکیب جا افتاد به آن خامه را اضافه می‌کنیم و بعد ۱۵ دقیقه، آن را از شعله برمی‌داریم.
منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~
عقب
بالا