کیک و شیرینی کیک | کرامبل توت‌فرنگی

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید قنادی: یک و یک چهارم لیوان
ماست پرچرب: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: دو سوم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای لایه کرامبل کیک

شکر: یک چهارم لیوان
آرد قنادی: نصف لیوان
کره سرد: ۵۰ گرم
توت فرنگی: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
برای درست کردن این کیک توت فرنگی خوشمزه ابتد اباید کرامبل یا لایه رویی کیک را آماده کنید. برای این کار آرد قنادی، شکر و کره سرد را با هم مخلوط کنید و با دست یا چنگال مواد را خوب ورز بدهید تا به حالت پوره پوره تبدیل شود. حالا کرامبل آماده را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
برای درست کردن کیک ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بیندازید و شکر را به آن اضافه کنید. حالا همزن برقی را روشن کنید و کره و شکر را به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود، سپس تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. حالا همزن را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد کیک مخلوط شود.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
کف یک قالب مناسب را با کره سرد چرب کنید، سپس کف قالب کاغذ روغنی پهن کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را با لیسک صاف کنید. نگران نباشید، چون مایه این کیک کمی سفت و غلیظ است.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
توت فرنگی‌ها را خرد کنید و برای اینکه روی کیک آب نیندازد با نشاسته ذرت و یک قاشق شکر مخلوط کنید و بعد روی سطح کیک بریزید و با قاشق پخش کنید. در آخر کرامبل آماده را از یخچال خارج کنید و با دست روی توت فرنگی‌ها بپاشید.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
قالب کیک را داخل فر برقی ۱۷۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. این دما برای فر‌های گازی ۱۸۵ درجه و مدت زمان ۴۵ دقیقه است. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را داخل ظرف سرو برگردانید و میل کنید، نوش جان.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی باید این نکات را در مورد مواد اولیه رعایت کنید تا نتیجه مطلوب‌تری بگیرید

این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

۲- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
۳-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

۴- همیشه زمان به هم زدن تخم‌مرغ چندین بار هم‌زن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم‌مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز هم کیک بوی تخم‌مرغ می‌گیرد.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
4,690
پسندها
39,263
امتیازها
77,376
مدال‌ها
67
سطح
38
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. نکته مهم دیگری که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند.
 
امضا : ستایش؛
عقب
بالا