دو قاشق غذاخوری آب هندوانه را درون کاسهای بریزید و همراه با آرد نشاسته هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله چهارم
حدود پنج دقیقه صبر کنید تا مقداری از آب هندوانه تبخیر شود و بعد شکر را اضافه کنید. هم بزنید تا شکر خوب در آن حل شود. ترکیب وانیل و آب هندوانه را دوباره هم زده و اضافه کنید.
بعد از حدود سه دقیقه، آب لیمو را اضافه کنید. پودینگ را از درون یک صافی تمیز عبور دهید و در یک پیمانه اندازهگیری بریزید. سپس آن را درون لیوانها یا ظرفهای مناسبی که انتخاب کردهاید بریزید.
مرحله ششم
روی لیوانها را با سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید. زمان مناسب برای آماده شدن پودینگ هندوانه، حداقل سه ساعت است. بعد از این مدت، لیوانها را از یخچال بیرون آورده و میل کنید.