«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

غذا غذا | چیکن فاجیتا

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 47
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم

ادویه ی فاهیتا:
½ قاشق چایخوری پونه
½ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
½ قاشق چایخوری پودر سیر
½ قاشق چایخوری پودر پیاز
½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه1
½ قاشق چایخوری فلفل سفید
1 قاشق چایخوری نمک
500 گرم فیله مرغ
1 عدد پیاز
نصف فلفل دلمه ای (از هر سه رنگ)
2 حبه سیر
1 عدد فلفل قرمز
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

دستور تهیه

  • همه ادویه ها رو با هم توی یک تابه با حرارت کم به مدت سه دقیقه تفت بدید.
  • پانصد گرم فیله مرغ یا سینه رو به صورت نواری برش بزنید و ادویه ی فاهیتا رو بهش اضافه کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,313
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #3
  • پیاز رو خلالی خرد کنید و توی تابه با مقداری روغن تفت بدید. تا حدی که پیاز نرم بشه.
  • فیله مرغ رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید. فلفل دلمه های رنگی رو به صورت نواری برش بدید و بعد از تغییر رنگ فیله ها اضافه کنید و در حد نرم شدن فلفل ها تفت بدید.
  • در آخر پوره ی دوحبه سیر و یک فلفل قرمز خرد شده رو اضافه کنید.
منبع: تلگرام
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا