نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی کیک | لوف کیک

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 122
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد لازم:

کره: یک دوم پیمانه (۱۱۵ گرم)
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سفید قنادی: یک و یک دوم پیمانه (۱۸۰ گرم)
شکر: ۱ پیمانه (۱۹۰ گرم)
ماست: یک سوم پیمانه
بکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
وانیل مایع: ۱ قاشق چای‌خوری
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه:

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، همراه با شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم شود، سپس تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر هم بزنید. در مرحله بعد ماست را اضافه کنید و با همزن سی ثانیه هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید. آرد، بکینگ پودر و نمک را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده‌اید، کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود. در مرحله بعد دارچین، شکر قهوه‌ای و شیر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شبیه به خمیر شود.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی پهن کنید و نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس ترکیب شکر قهوه‌ای، دارچین و شیر را وسط مواد بریزید و با قاشق پخش کنید و بقیه مایه کیک را روی آن بریزید. کمی پودر دارچین و شکر قهوه‌ای روی سطح مایه کیک بپاشید و بعد قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد و پف کنید. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود، سپس کیک را داخل ظرف سرو برگردانید. لوف کیک دارچینی خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است که می‌توانید آن را در کنار یک لیوان چای یا قهوه سرو کنید، نوش جان.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
نکات مهم برای تهیه کیک در منزل

۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند. همچنین برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود و درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
۲- دقیق بودن دمای فر در پخت کیک نقش بسیار مهمی دارد. وقتی قالب را در فر می‌گذارید، باید دقیقاً به همان دمای گفته شده در دستور رسیده باشد و در طول پخت هم تغییر دما ندهد. معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ممکن است در فر شما با این دما و مدت نتیجه مطلوب حاصل نشود و این مسئله به این دلیل است که در واقع فر شما به آن دمای گفته شده نرسیده است یعنی شما فر را روی درجه ۱۷۵ تنظیم کرده‌اید؛ اما در واقع دمای واقعی فر شما ۱۷۵ نیست و ممکن است کم‌تر یا بیش‌تر از این دما بوده باشد.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
کسانی که سابقه پخت شیرینی و کیک را دارند، معمولاً قلق فری که از آن استفاده می‌کنند، دست‌شان هست. مثلاً می‌دانند اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه در فری که استفاده می‌کنند، این دما روی درجه ۱۸۵ حاصل می‌شود. اگر زیاد با فر کار نکرده‌اید و دمای فرتان را نمی‌دانید، بهترین کار تهیه دماسنج فر است. همان‌طور که گفتیم، دمای بیش‌تر فر‌ها دقیق نیست. استفاده از دماسنج فر بسیار ساده است و باید آن را به طبقه فر آویزان کنید. به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید و دماسنج فر ندارید، دما را حدود ۱۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد و باید قلق فر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
۳- سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است. اندازه‌گیری با ترازوی دیجیتال نسبت به پیمانه‌ها دقیق‌تر است. خیلی از افراد طریقه صحیح استفاده از پیمانه‌ها را نمی‌دانند؛ بنابراین اگر برایتان مقدور است، حتماً ترازوی دیجیتال تهیه کنید. اگر خواستید با پیمانه اندازه‌گیری کنید، برای اندازه‌گیری مواد خشک مثل آرد و پودر کاکائو قبل از پیمانه زدن، مواد را با قاشق هم بزنید. چون این مواد بعد از مدتی حالت فشرده پیدا می‌کنند. نکته مهم دیگری که در فرآیند پیمانه زدن باید رعایت کنید، این است که مواد را با قاشق داخل پیمانه بریزید و به هیچ عنوان پیمانه را داخل ظرف حاوی مواد نزنید؛ چون در این حالت اندازه‌ها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
۴- همیشه زمان به هم زدن تخم مرغ چندین‌بار همزن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد، وگرنه با وجودی که از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز کیک بوی تخم مرغ می‌گیرد. خیلی از افراد فکر می‌کنند که وانیل و طعم دهنده‌ها بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد. درحالی‌که این فکر اشتباه است. آن‌چه بوی بد تخم مرغ را از بین می‌برد، درست هم زدن تخم مرغ است. پس این مرحله را بادقت انجام دهید.
 
امضا : Seta~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
۵- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۱/۳ قالب خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید که چه قالبی مناسب است. باید چندبار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
۶- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سر درگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد. قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً از همه لوازم قنادی‌ها می‌توانید تهیه کنید و در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجود است.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
231
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
41
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
45
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
34
عقب
بالا