- ارسالیها
- 1,954
- پسندها
- 5,825
- امتیازها
- 27,173
- مدالها
- 20
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #51
Pargo frito، سرخوی سرخ شده
عکس از وبسایت laollarestaurant.com (عکاس: نامشخص)
بهترین جا برای چشیدن طعم این غذای پانامای، رستورانهای ساحلی این کشور است. اگر به غذاهای دریایی علاقه دارید و به نواحی ساحلی پاناما هم سفر کردهاید، فرصت امتحان کردن این غذا را از دست ندهید. این غذا را در همه رستورانهای ساحلی پاناما میتوانید با بهترین کیفیت نوش جان کنید. برای تهیه این غذا، ماهی سرخو را در روغن فراوان سرخ میکنند و از تازهترین ماهیها استفاده میکنند.