متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند | با ۱۲عادت نویسندگان مشهور برای نوشتن آشنا شوید

• نویسنده موضوع Mers~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 37
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mers~

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
35

ارسالی‌ها
2,692
پسندها
34,732
امتیازها
66,873
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
1725436528717.png
تقلید کنید! برای اینکه بتوانید در مسیر رشد قرار بگیرید باید بستر آن را برای خود فراهم نمایید. هیچ وقت تجربیات دیگران را دست کم نگیرید. همیشه به دنبال این باشید که بفهمید نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند.

برای تبحر در نویسندگی نیاز به تقلید دارید، آنقدر این کار را تکرار کنید تا راز موفقیت نویسندگان بزرگ را کشف کنید و بتوانید سبک منحصربه‌فرد خود را پیدا کنید. تقلیدکردن فقط به سبک نوشتن منتهی نمی‌شود. از سبک زندگی، نوع تغذیه، عادت‌های روزانه و پوشش نویسندگان دیگر و هر چیزی که باعث شود شرایط شما برای نوشتن بهتر گردد تقلید کنید.

وقتی به کارها و روش‌های دیگران نگاه می‌کنیم با جهانی از تفاوت‌ها مواجه می‌شویم و دیگر از اینکه روشِ خاص خودمان را داشته باشیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Mers~
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] melin f

Mers~

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
35

ارسالی‌ها
2,692
پسندها
34,732
امتیازها
66,873
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

نوشتن را از کرت ونگات تقلید کنیم

او در سال ۱۹۶۵ در نامه‌ای به همسرش از عادات نویسندگی‌اش نوشته:

من ساعت ۵:۳۰ از خواب برمی‌خیزم و تا ساعت ۸:۰۰ کار می‌کنم. صبحانه را در خانه می‌خورم و تا ساعت ۱۰:۰۰ کار می‌کنم. سپس مقداری پیاده‌روی می‌کنم. به استخر شنای شهرداری که در همان نزدیکی است می‌روم. یک ساعت و نیم شنا می‌کنم. ۱۱:۴۵ به خانه برمی‌گردم. نامه‌ها را می‌خوانم و ناهار می‌خورم. عصرها کارهای مربوط به مدرسه را انجام می‌دهم. وقتی ساعت ۵:۳۰ از مدرسه به خانه برمی‌گردم، ذهن به هم ریخته‌ام را با نوشیدن بی‌حس می‌کنم. موسیقی جاز گوش می‌دهم و ساعت ۱۰:۰۰ به رختخواب می‌روم. من مدام ورزش می‌کنم.

با خواندن برنامه کرت ونگات نویسنده‌ی علمی-تخیلی‌نویس آمریکایی نکته جالبی را...

• Like

Mers~

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
35

ارسالی‌ها
2,692
پسندها
34,732
امتیازها
66,873
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

نوشتن را از ناتان انگلندر تقلید کنیم

برنده‌ی جایزه‌ی داستان کوتاه در مصاحبه‌ای در مورد اینکه نویسندگان موفق چگونه می‌نویسند از تلاشش در باب حذف تمام حواس‌پرتی‌ها از روتین روزانه‌اش می‌گوید:

اگر می‌خواهید کار تمام شود بایستی یاد بگیرید که از آن جدا شوید. نه پیام، نه ایمیل، نه فیس‌بوک و نه اینستاگرام نباید باعث حواس‌پرتی‌تان شوند. من زمانی طولانی را با گوشی‌های ضد صدا می‌نویسم. حتی اگر خانه ساکت باشد.

یکی ازعوامل مشغولیت‌های کاذب مردمان امروز موبایل است. گاهی اوقات افراد با اطلاعات جسته و گریخته‌ای که از گوشی موبایل خود به دست می‌آورند دچار توهم آگاهی و دانستن می‌شوند، در حالیکه آن‌ها فقط یک سری موضوعات را که شاید درست هم نباشند در حد سطحی و خیلی ابتدایی...

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.