• دستور پخت :
تمام مواد و ساطوری کنید و گوشت و اضافه کنید و با باقی مواد ساطوری کنید.
ادویه هارو اضافه کنید و ورز بدید.
تو دستتون شکل بدید و سرخ کنید. حرارت بالا باشه که آب نندازه.
یک طرفش که سرخ شد، برگردونیدو در تابه رو بذارید ولی همچنان متوسط رو به بالا باشه.
پیاز که سرخ شد، گوجه های نگینی(پوستش رو بگیرید) اضافه کنید. خوب که سرخ شد و نرم شد، رب و ادویه هارو اضافه کنید.و نصف استکان اب بریزید
و بذارید کامل گوجه ها بپزه و تقریبا ۸۰ درصد اب باید تبخیر بشه.
برای سرو سس و روی نون بریزید، بعد کبابها و کمی کره آب شده بزنید.
بورانی بادمجون هم برای کنار این غذا گذاشته میشه.
منبع: تلگرام