متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

پیش غذا پیش غذا | حلیم بادمجان ساده

  • نویسنده موضوع Nargess128
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 59
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
429
پسندها
969
امتیازها
5,713
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی حلیم بادمجان است که بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. در این جا به طور مختصر روش پخت آن را برایتان شرح داده ایم:
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
429
پسندها
969
امتیازها
5,713
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
برای پخت این غذا به این مواد نیاز دارید:

بادمجان: دو کیلو

عدسی: یک لیوان
گوشت گردن: ۳۰۰ گرم
پیاز: سه عدد
دارچین: نصف قاشق چایخوری (یا ۱ عدد چوب دارچین)
نعناع خشک: دو قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
کشک: یک پیمانه
سیر: سه تا چهار حبه

مغز گردو خرد شده: یک فنجان
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
7
 
ارسالی‌ها
429
پسندها
969
امتیازها
5,713
مدال‌ها
8
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
طرز تهیه پخت حلیم بادمجان ساده:

ابتدا بادمجان ها را گریل کنید تا اندازه ای که پوست آن به راحتی با دست جدا شود. سپس پیاز و سیر خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تف می دهیم تا طلایی شود. در این زمان بادمجان های گریل شده را با غذا ساز له می کنیم و اگر بافت آن به خوبی نرم شده بود، از چنگال هم می توانید استفاده کنید. پس از آماده شدن سیر و پیاز بادمجان ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا طعم سیر پیاز به خورد بادمجان ها برود پس از این که کمی بادمجان عا سرخ شد مغز گردو را اضافه میکنیم. حلیم بادمجان هارا با نان تیلیت شده و سبزی سرو کنید.

منبع: سول‌پز.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
498
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
80
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
123
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
124
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
134
عقب
بالا