پیش غذا پیش غذا | حلیم بادمجان ساده

  • نویسنده موضوع Nargess128
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 112
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess128

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
636
پسندها
1,547
امتیازها
10,973
مدال‌ها
11
سن
17
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
از جمله غذاهای پرطرفدار ایرانی حلیم بادمجان است که بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب است. در این جا به طور مختصر روش پخت آن را برایتان شرح داده ایم:
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

Nargess128

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
636
پسندها
1,547
امتیازها
10,973
مدال‌ها
11
سن
17
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
برای پخت این غذا به این مواد نیاز دارید:

بادمجان: دو کیلو

عدسی: یک لیوان
گوشت گردن: ۳۰۰ گرم
پیاز: سه عدد
دارچین: نصف قاشق چایخوری (یا ۱ عدد چوب دارچین)
نعناع خشک: دو قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
کشک: یک پیمانه
سیر: سه تا چهار حبه

مغز گردو خرد شده: یک فنجان
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

Nargess128

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
31/7/24
ارسالی‌ها
636
پسندها
1,547
امتیازها
10,973
مدال‌ها
11
سن
17
سطح
10
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
طرز تهیه پخت حلیم بادمجان ساده:

ابتدا بادمجان ها را گریل کنید تا اندازه ای که پوست آن به راحتی با دست جدا شود. سپس پیاز و سیر خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تف می دهیم تا طلایی شود. در این زمان بادمجان های گریل شده را با غذا ساز له می کنیم و اگر بافت آن به خوبی نرم شده بود، از چنگال هم می توانید استفاده کنید. پس از آماده شدن سیر و پیاز بادمجان ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا طعم سیر پیاز به خورد بادمجان ها برود پس از این که کمی بادمجان عا سرخ شد مغز گردو را اضافه میکنیم. حلیم بادمجان هارا با نان تیلیت شده و سبزی سرو کنید.

منبع: سول‌پز.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
532
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
143
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
171
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
172
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
155
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
182
عقب
بالا