طرز تهیه رویال آیسینگ
ابتدا چهار عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده های آن را جدا کرده و به کاسه دیگری منتقل کنید.
5 میلی لیتر آبلیمو را به سفیده ها افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط سفیده و آبلیمو کف کند.
در مرحله بعدی شکر را قاشق قاشق افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که همه مواد با هم ترکیب شوند.
در این مرحله 5 گرم گلیسیرین را به مخلوط اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد کاملا سفت شده و فرم بگیرد طوری که اگر دسته های همزن را از داخل آن خارج کنید مواد مثل یک قله نوک تیز درآید.
حالا آیسینگ آماده است آن را داخل قیف ریخته و با ماسوره های دلخواه برای تزیین شیرینی ، کیک یا بیسکویت استفاده نمایید.
در نظر داشته باشید اگر این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.