نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا غذا | ترفندهای تهیه کوفته تبریزی مجلسی و بزرگ بدون ترک و وا رفتن

  • نویسنده موضوع Nargess128
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 80
  • کاربران تگ شده هیچ

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
مواد اولیهمقدار مورد نیاز:

گوشت چرخ کرده مخلوط (گوسفند و گوساله کم چرب) : ۱ کیلوگرم
لپه: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
برنج (ترجیحا ایرانی و نیم دانه): ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سبزی کوفته (ریز و ساطوری خرد شده): ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
آرد نخودچی: به مقدار لازم (در صورت نیاز)
نان و ترشی: برای سرو کوفته تبریزی
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
طرز تهیه کوفته تبریزی با نسخه اصلی تبریزی‌ها کار سختی نیست. کوفته یک غذای بین‌المللی است و کوفته تبریزی یک غذای ایرانی خوشمزه و خوراک با گوشت چرخ‌ کرده و غذای مناسب مهمانی است. در لیست غذاهای پیشنهادی ماه رمضان و همچنین منوی غذاهای سحری بدون برنج این غذای ایرانی با گوشت چرخ کرده جایگاه ویژه‌ای دارد. همچنین کوفته تبریزی یک غذا با رب گوجه خوشمزه است. درست کردن کوفته تبریزی اصیل و شکم پر فوت و فن‌هایی دارد که ما آن‌ها را به شما می‌گوییم تا به عنوان یک افطار نونی یا برای سایر وعده‌ها آن را درست کنید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
سبزی کوفته تبریزی شامل: نعناع، تره، جعفری، ریحان، ترخون و پیازچه
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4
مواد لازم برای داخل کوفته تبریزی اصیل:

مواد اولیهمقدار مورد نیاز

پیاز داغ: به مقدار دلخواه
مغز گردو: به مقدار دلخواه
زرشک: به مقدار دلخواه
آلو بخارا: به تعداد کوفته‌ها
تخم مرغ (آبپز): ۶ یا ۸ عدد
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
مواد لازم برای سس کوفته تبریزی

مواد اولیهمقدار مورد نیاز

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
تره و مرزه ساطوری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز (برای پیاز داغ): ۲ عدد
زعفران (دم کرده غلیظ): ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی: به مقدار کافی
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
مدت زمان آماده سازی مواد: ۱ ساعت
مدت زمان پخت کوفته تبریزی: ۱ تا ۱/۵ ساعت
میزان کالری در یک عدد کوفته تبریزی متوسط: حدود ۳۳۶ کیلوکالری
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
برای طرز درست کردن کوفته تبریزی برای ۴ نفر مقدار مواد را نصف کنید، البته بستگی به مقدار خورد و خوراک افراد دارد. مثلا در طرز پخت کوفته تبریزی دو نفره یا برای دو نفر این مقدار مواد را ۱/۴ در نظر بگیرید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
مراحل طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و شکم پر:

طرز تهیه کوفته تبریزی مجلسی اصل و حرفه‌ای نسخه پیچیده‌ای ندارد. اگر به درستی طرز تهیه کوفته تبریزی با لپه مرحله به مرحله را دنبال کنید، حتما نتبجه کارتان عالی از آب درمی‌آید. با مراحل دستور پخت کوفته تبریزی همراه ما باشید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید
برای درست کردن ساده کوفته تبریزی، در ابتدا لپه را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید و هر چند ساعت یک بار، آب روی آن را دور بریزید تا نفخ آن گرفته شود. برنج را هم از ۱ ساعت قبل بشویید و با مقداری آب بخیسانید.

سبزی کوفته تبریزی شامل نعناع، تره، جعفری، ریحان، ترخون و پیازچه را با مقداری آب بشویید و آبکش کنید. وقتی سبزی‌ها آب خود را کاملا از دست دادند، آنها را ساطوری و ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Nargess128

پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
سطح
9
 
ارسالی‌ها
500
پسندها
1,100
امتیازها
7,473
مدال‌ها
10
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
مرحله دوم: گوشت را با لپه و پیاز چرخ کنید:
برای شروع آشپزی، برنج را با مقداری آب و بدون اضافه کردن روغن، نیم‌پز کنید. لپه را هم با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا نیم‌پز شود. سپس آن را با آب سرد آبکش کنید. پیازها را پوست بگیرید. در ادامه دو بار گوشت را با مواد کوفته چرخ کنید؛ یک بار با پیاز خرد شده و بار دیگر با لپه و برنج نیم پخته و آبکش شده.
 
امضا : Nargess128
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~
عقب
بالا