نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی کیک و شیرینی | شیرینی هلویی

  • نویسنده موضوع ترانه؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 27
  • کاربران تگ شده هیچ

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,367
پسندها
2,529
امتیازها
17,473
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه شیرینی هلویی
تخم مرغ ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید یکدست شود.

روغن و شیر را اضافه کرده هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در چند مرحله له مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست آید.

روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند.
 
امضا : ترانه؛

ترانه؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
سطح
13
 
ارسالی‌ها
1,367
پسندها
2,529
امتیازها
17,473
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
از خمیر دایره هایی کوچک و یک اندازه کف دست درست کنید به طوری که ترک خوردگی نداشته باشد و به مدت 15 - 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا بپزد ولی نباید تغییر رنگ بدهد.

برای تهیه شیرینی هلویی مغزدار ، بعد این که از حرارت افتاد از قسمت صاف شیرینی ها با چاقو وسط خمیر ها را خالی کنید و بگذارید کاملا سرد شود.

شیرینی هلویی مغزدار را بهتر است در عرض 2 – 3 روز مصرف کنید. ولی اگر میخواهید برای آینده شیرینی را نگهداری کنید نباید داخلش را با کرم پر کنید.



برای تهیه کرم داخل شیرینی هلویی همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. وسط شیرینی های دایره ای را با کرم پر کرده و دو تا دایره را به هم چسبانده و در بیخچال می گذاریم خنک شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ترانه؛

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
86
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
196
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
45
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
50
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
عقب
بالا