مطالب جالب 50 صبحانه خوردنی

  • نویسنده موضوع نگین قاسمی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 42
  • بازدیدها 1,704
  • کاربران تگ شده هیچ

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #21
یک صبحانه کانادایی



آن بخش صبحانه که شبیه تخم مرغ است در واقع پروگی نام دارد. Perogie ها آب پز، پخته شده و یا سرخ شده هستند و از خمیری مانند خمیر پیراشکی که از سیب زمینی، کلم ترش، گوشت، پنیر یا میوه پر شده است، تشکیل شده اند. در کنار این غذا نیز مقداری سوسیس و نان تست سرو شده است.
 
آخرین ویرایش
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #22
صبحانه در مکزیک




بشقاب خوش آب و رنگ بالا شامل گوشت گاو و دیگر مخلفاتی است که در Manzanillo (یکی از شهرهای مکزیک) خورده می شود، پنیر و لوبیا نیز از دیگر مخلفات معمول این صبحانه تند و خوشمزه است.
 
آخرین ویرایش
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #23
صبحانه روسی




اورادی صبحانه منتخب روسی است که سرخ کردنی است، تا حدودی شبیه پنکیک، درون آن نرم و لطیف و لبه های بیرونی آن ترد است و زمانی لذیذ تر می شود که به همراه خامه ترش، عسل، مربا یا توت تازه سرو شود.
 
آخرین ویرایش
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #24
صبحانه در ویتنام




معمولن شامل مقداری خوراک گوشتی است که با مخلوط سمولینا/فرنی همراه می شود. آنچه در عکس بالا مشاهده می کنید فرنی خوک است. این غذا ترکیبی از دونات چینی، جوانه لوبیا، روده خوک پر شده از گوشت خوک چرخ کرده تند و مخلفات دیگر آن که به هر حال کمی لذیذ تر از نان تست و مرباست.
 
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #25
صبحانه در پرو




ceviche یک غذای محبوب است که در هر سه وعده غذایی یعنی صبحانه، نهار و یا شام مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا یک غذای دریایی است که از ماهی تازه ی خوابانده شده در آب مرکباتی همچون لیمو و فلفل چیلی تشکیل شده است.
 
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #26
صبحانه در بولیوی




صبحانه بولیویایی ها، یک خوراکی به نام سالتناس را شامل می شود که از غذاهای سنتی این کشور است. این خوردنی لذیذ، معمولن با گوشت و سبزیجات تهیه و به همراه شکر خورده می شود.
 
آخرین ویرایش
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #27
صبحانه در ژاپن



توفو، به همراه ماهی و برنج، صبحانه محبوب ژاپنی ها و بسیاری کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا به شمار می رود. توفو پنیری مخصوص است که از شیرسویا به دست می آید و یک صبحانه مقوی و نیمه سالم برای ژاپنی ها است.
 
آخرین ویرایش
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #28
صبحانه در چین




در چین، صبحانه بسیار شبیه نهار و شام است! نودل، برنج، مرغ و سبزیجات سرخ شده غذای غالب چینی ها را تشکیل می دهد.
 
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #29
صبحانه در مالزی




اگر در مالزی به دنبال یک صبحانه پر طرفدار بگردید، احتمالاً یک کاسه نودل به اضافه تخم مرغ و سبزیجات، همراه با مقادیر متنابهی ادویه جات خوشمزه، چیزی است که شما پیدا می کنید.
 
امضا : نگین قاسمی

نگین قاسمی

مدیر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/7/18
ارسالی‌ها
1,794
پسندها
63,468
امتیازها
77,373
مدال‌ها
33
سن
28
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #30
صبحانه مغول




گوشت آب پز شده و پر از چربی گوسفند، به همراه آرد، برخی لبنیات و برنج در مغولستان صبحانه به حساب می آید. البته در مناطق غربی این کشور، ممکن است در وعده های غذایی مختلف، گوشت اسب جایگزین گوشت گوسفند شود.
 
امضا : نگین قاسمی

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 0, کاربر: 0, مهمان: 0)

عقب
بالا