جهان جهان | پارک رتیرو

  • نویسنده موضوع ترانه؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 65
  • کاربران تگ شده هیچ

ترانه؛

مدیر تالار کمیک + مدیر گردشگری
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
25/2/22
ارسالی‌ها
1,618
پسندها
2,770
امتیازها
18,473
مدال‌ها
16
سطح
14
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
پارک رتیرو یک نماد صلح در قلب شهر و از پرطرفدارترین جاهای دیدنی مادرید است. در بین خیابان‌های شلوغ، این پارک سرسبز ۱۲۰ هکتاری، جای خوبی برای فرار از هرج و مرج شهر است. پارک رتیرو در سال ۱۶۸۰ میلادی به دستور شاه فیلیپ چهارم و توسط گاسپار از نزدیکان شاه فیلیپ برای استفاده خویشاوندان و خانواده سلطنتی ساخته شد.

استفاده عموم مردم از پارک در سال ۱۸۶۸ آزاد شد. در ضلع شمالی پارک یک دریاچه مصنوعی بزرگ می‌بینید، که می‌توانید قایق‌های کانو و کایاک اجاره کنید. یک بنای یادبود از «آلفونسوی هفتم» در کنار دریاچه قرار دارد. آلفونسو سوار بر اسب در بالای مجسمه است وشیرهای مرمری در پایین مجسمه جا خوش کرده‌اند.
 
امضا : ترانه؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

ترانه؛

مدیر تالار کمیک + مدیر گردشگری
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
25/2/22
ارسالی‌ها
1,618
پسندها
2,770
امتیازها
18,473
مدال‌ها
16
سطح
14
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
در قسمت جنوبی پارک رتیرو یکی از زیباترین جاهای دیدنی مادرید است که هوش از سر شما خواهد برد. باغ گل رز (The Rosaleda) در اوایل قرن بیستم با الهام از باغ رز Bagatelle در پاریس ساخته شده است. در نزدیکی گل سرخ ها، آب نمای فرشته سقوط کرده، که توسط ریکاردو بیبر (فرشته) و فرانسیسکو خارنیو (پایه آب‌نما) در سال ۱۸۸۵ ساخته شده‌است. چند ساختمان زیبا و گالری‌ها و موزه‌های دیدنی با آثار طراز اول از نقاشان، از دیدنی‌های دیگر پارک رتیرو هستند.
منبع: علی بابا
 
امضا : ترانه؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا