نقد همراه نقد همراه رمان سفر به جهان زیرین/ حافظ | توسط شورای نقد

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع .REIHANEH.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها بازدیدها 217
  • کاربران تگ شده هیچ

.REIHANEH.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,531
پسندها
45,743
امتیازها
71,673
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
~بسم رب النور~

1000077893.jpg
با سلام خدمت نویسنده محترم!

«نقد همچون آیینه‌ی نگرش ماست، بنگرید آیینه‌ی وجودیت را»
رمان «سفر به جهان زیرین» بر اساس تعداد پست‌های صلاح دیده شده توسط مدیر مربوط، توسط شورای انجمن یک رمان، بر اساس اصول و پیشنهاداتی برای درخشیدن شما نویسنده عزیز نقد گردیده است.
لطفا کمی صبر کنید تا تعداد پست مشخصی از رمان شما نقد همراه شود و داخل تاپیک قرار گیرند.
پس از مطالعه نقدها، موظف هستید رمان خود را ویرایش کنید.

اگر سوالی در زمینه رمان‌نویسی و چگونگی تغییر رمانتان داشتید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
1,100
پسندها
3,417
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • مدیر
پارت #3
مقدمه:تاریخ هر کشوری پر از مردانی بزرگ بوده که با شجاعت و دلاوری‌اشون، سرزمینشون رو حفظ کردن. ایرانی‌ها هم توی تاریخ بارها و بارها جنگیدن، نه برای پیروزی، بلکه برای اینکه ایران همیشه پابرجا بمونه. توی این رمان می‌خوام با بخشی از این مردان نامدار سرزمینم آشنا بشید.نویسنده عزیز اگر داستان قراره شخصیت‌محور باشه، بهتره مقدمه هم بیشتر شخصیت‌ها رو معرفی کنه تا فقط تاریخ‌نگاری. این مقدمه بهتره یا حذف بشه یا اصلاح بشه. هرچند حدس ‌میزنم که این بخشی از داستانه و داره از زبان معلم به دانش‌آموزان گفته میشه، درکل نوشتن این مدل خشک و رسمی برای مخاطب جذابیت و کششی نداره.

- شاه عباس توی شروع پادشاهیش، برای اینکه امپراتوری...

آخرین ویرایش

Ghasedak.

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
13/2/21
ارسالی‌ها
1,100
پسندها
3,417
امتیازها
19,173
مدال‌ها
15
  • مدیر
پارت #6
شاه که درباره زهرا کنجکاو شده بود گفت:- این بانو را به اقامتگاه مخصوص ببرید که با او کار دارم.- بله قربان! اینجا قبل از دیالوگ شاه، باید توصیف کوتاهی از اتفاقات پس از غش کردن زهرا داشته باشیم. سربازان چطور او را بلند کردند؟ شاه چه واکنشی نشان داد؟ باید حس بدن بی‌حال زهرا را توصیف کنی تا انتقال به اقامتگاه حس بشه.
زهرا آرام بر روی تخت نشسته بود و به اطراف نگاه می‌کرد. از طرفی می‌ترسید و از طرف دیگر از این اتفاق ذوق زده بود و در فکر و خیال خود بود که ناگهان خانمی وارد شد. این واکنش خیلی خوبه! تضاد "ترس و ذوق‌زدگی" زهرا، شخصیتش رو خوب نشون میده. اما توصیف "اقامتگاه مخصوص"...

آخرین ویرایش

.REIHANEH.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,531
پسندها
45,743
امتیازها
71,673
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
نقد همراه رمان سفر به جهان زیرین.

پارت ۱۱:
زهرا، آرام در گوشه‌ای نشسته بود به روزهای خوبی که با خانواده‌اش داشت، فکر می‌کرد. (بد نیست به چندتا از این خاطرات اشاره کرد. چون باعث میشه بخشی ار احساسات کارکتر بیرون بیاد هم شهصیت پردازیش تکامل پیدا کنه.) دلش برای همه تنگ شده بود.
- خدایا منو برگردون. من قول میدم حتی با اون مهراد نفله خوب رفتار کنم!

(به نظر میرسه این دیالوگ درحالتی غمگین و لحنی آلوده به حزن گفته شده، پس خالی از لطف نیست به لحن و حالت چهره و نشستنش توجه و بیان بشه. چرا که باعث میشه درد و اندوه و دوری از...

آخرین ویرایش

حافظ

نو ورود
سطح
1

تاریخ ثبت‌نام
31/10/25
ارسالی‌ها
30
پسندها
152
امتیازها
490
مدال‌ها
1
ممنونم ازنقد زیباتون، حتما اونجا هایی که از رمانم که کم و کاستی داشت رو درست میکنم اما در بعضی از جاه ها که گفتید که توضیحی درباره سن شخصیت ها و اخلاق و شکل ظاهری داده نشد من جلوتر و در پارت های بعدی داده بودم و شبیه بودن به یک رمان دیگر در بعضی از جاه ها هم من خبر نداشتم وگرنه سعی می‌کردم متفاوت بنویسم ولی به طور کل ممنون از وقتی که برای رمانم گذاشتید:1020:

آخرین ویرایش

.REIHANEH.

پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
سطح
40

تاریخ ثبت‌نام
5/1/21
ارسالی‌ها
3,531
پسندها
45,743
امتیازها
71,673
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
ممنونم ازنقد زیباتون،
خواهش میکنم
حتما اونجا هایی که از رمانم که کم و کاستی داشت رو درست میکنم اما در بعضی از جاه ها که گفتید که توضیحی درباره سن شخصیت ها و اخلاق و شکل ظاهری داده نشد من جلوتر و در پارت های بعدی داده بودم و
دوست عزیز هر شخصیت با توجه به جایگاهش در رمان به شخصیت پردازی، توصیفات ظاهرش و مابقی توصیفاتش پرداخته میشه. وقتی توی شروع داستان زهرا و برادرش حضور دارند و جزوی از شخصیت های اصلی رمان هستن توصیفاتشون باید از همون اول آغاز بشه و تقریبا به تمام ابعاد شخصیتی و ظاهریشون پرداخته بشه چون شخصیت اصلی هستن.
درباره بقیه شخصیت‌ها هم هرکدوم به اندازه خودشون که داخل...

عقب
بالا