گفتمان‌آزاد گفتمان آزاد مجموعه‌ی تابوت زمان | رأیا کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Raiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها بازدیدها 49
  • کاربران تگ شده هیچ

Raiya

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
9/3/25
ارسالی‌ها
400
پسندها
1,174
امتیازها
7,113
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
~• بسم الله الرحمن الرحیم
و به نستعین، انه خیر ناصر و معین •~
___

نام مجموعه: تابوت زمان
ژانرهای مجموعه: علمی-تخیلی، عاشقانه، جنایی، معمایی
نام جلد اول: «در آرواره‌ی حنانه»
نام جلد دوم: «کشتاردرمان»

آخرین ویرایش
امضا : Raiya

برهون

رفیق جدید انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
30/9/25
ارسالی‌ها
68
پسندها
758
امتیازها
3,623
مدال‌ها
6
سلام عزیز!
پنج صفحه اول رمانت رو خوندم و این نظرات تنها برای همون پنج صفحه هستن نه کل رمان.
محتوای داستان تا اینجا خوب بود من از خوندنش لذت بردم. یکم اول رمان مبهم بود نه به اون صورت که خواننده چیزی متوجه نشه بیشتر از این نظر که خواننده نمی‌دونه حنا با بچه در چه سنی صحبت می‌کنه. « اولش فکر کردم که داره با یک نوزاد صحبت می‌کنه اما بچه حرف زد و بعد من متوجه شدم که سنش بیشتره»
شخصیت پردازی خوب بود مثل رمان قبلی.
ایجاد ابهام توی این رمان خیلی بیشتر بود و امیدوارم که زودتر به جواب برسم. چیزی که خیلی بیشتر در رمانت می‌درخشه دیالوگ روان و در عین حال طنز هست که من رو شیفته خودش می‌کنه. « همچنان میگم خودم هیچ وقت در این بخش موفق نبودم»
توصیفات خوب و دقیق به خصوص در صحنه‌های اکشن که به شدت مهمه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Raiya

Raiya

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
9/3/25
ارسالی‌ها
400
پسندها
1,174
امتیازها
7,113
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلام
وقت به خیر
پنج صفحه اول رمانت رو خوندم و این نظرات تنها برای همون پنج صفحه هستن نه کل رمان.
محتوای داستان تا اینجا خوب بود من از خوندنش لذت بردم. یکم اول رمان مبهم بود نه به اون صورت که خواننده چیزی متوجه نشه بیشتر از این نظر که خواننده نمی‌دونه حنا با بچه در چه سنی صحبت می‌کنه. « اولش فکر کردم که داره با یک نوزاد صحبت می‌کنه اما بچه حرف زد و بعد من متوجه شدم که سنش بیشتره»
ولی خط اول از زبان حنانه گفته شده «تار و پود وجود کوچک شش ساله‌اش را احساس می‌کنم.» شش سالشه دیگه ولی کلا فضا مبهمه که تا حدودی عمدیه

برهون

رفیق جدید انجمن
سطح
7

تاریخ ثبت‌نام
30/9/25
ارسالی‌ها
68
پسندها
758
امتیازها
3,623
مدال‌ها
6
سلامی دوباره!
بنده بالاخره تونستم پنج صفحه جلو برم و خوب تنها چیزی که می تونم بگم عالی بودن داستان هست.
مخصوصا هویت دادن به چیزی که ما انسان‌ها گاهی از دستش غافل میشیم.
روند داستان توی این رمان به صورتی بود که حتی بدون دادن اطلاعات زیاد و فاش کردن هویت تنها یک شخصیت بسیاری از سوال‌ها بر طرف شد و سوال‌های دیگه‌ای جایگزین که این خیلی خوبه.
همچنان شایگان شخصیت مورد علاقمه. اینکه ترس رو در بین احساساتش بیان کردی حقیقتا خیلی خوب بود و اینطوری اون تصور کلمه "مرد" که معمولا در ذهن میاد رو شکستی نشون دادی که افراد به دور از جنسیت می تونن احساسات مختلفی داشته باشن.
نکته دیگه‌ای که از منظر شخصی خودم باید بیان کنم اینه که ژانر فانتزی رو به خوبی در دنیای حقیقی جا دادی و این برام خیلی جالب بود...

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Raiya

Raiya

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی کتاب
سطح
9

تاریخ ثبت‌نام
9/3/25
ارسالی‌ها
400
پسندها
1,174
امتیازها
7,113
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
سلامی دوباره!
سلام:flowersmile:
بنده بالاخره تونستم پنج صفحه جلو برم و خوب تنها چیزی که می تونم بگم عالی بودن داستان هست.
مخصوصا هویت دادن به چیزی که ما انسان‌ها گاهی از دستش غافل میشیم.
روند داستان توی این رمان به صورتی بود که حتی بدون دادن اطلاعات زیاد و فاش کردن هویت تنها یک شخصیت بسیاری از سوال‌ها بر طرف شد و سوال‌های دیگه‌ای جایگزین که این خیلی خوبه.
خوشحالم دوست داشتین😍
همچنان شایگان شخصیت مورد علاقمه. اینکه ترس رو در بین احساساتش بیان کردی حقیقتا خیلی خوب بود و اینطوری اون تصور کلمه "مرد" که معمولا در ذهن میاد رو شکستی نشون...

عقب
بالا