دفتر خاطرات انیمه دفتر خاطرات انیمه NASTrr | کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع لیلیوم
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها بازدیدها 45
  • کاربران تگ شده هیچ

لیلیوم

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
سطح
30

تاریخ ثبت‌نام
29/3/20
ارسالی‌ها
1,567
پسندها
20,720
امتیازها
43,073
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام آفریدگار زیبایی‌ها»
https___forum.1roman.ir_attachments_631966_.webp
این تاپیک متعلق به @NASTrr است.
شما در این تاپیک می‌توانید با توجه به قوانین هر گونه نقد، نظر و خاطره‌ای رو در مورد انیمه‌های مختلف با خودتون و دوستانتون به اشتراک و یادگار بزارید.
قوانین - قوانین فراخوان دفتر خاطرات کاربران ویژه تالار سینما | انجمن یک رمان

امضا : لیلیوم

NASTrr

پرسنل مدیریت
مدیریت چت
سطح
42

تاریخ ثبت‌نام
17/9/19
ارسالی‌ها
8,152
پسندها
56,798
امتیازها
96,873
مدال‌ها
56
  • مدیر
چندتا انیمه دیدم اخیرا و از بینشون این تصاویر و گرافیک جالبی داشت.
از نظر داستانی نقدی نسبت بهش ندارم. برای من اصلا داستان خاصی نداشت ولی ممکنه کسایی فقط انیمه می‌بینن و... نظر بهتر و نقد جالب‌تری نسبت بهش داشته باشن.

فرارو: با آغاز قسمت اول و نبرد حماسی میان شخصیت اصلی و هیولایی عظیم مخاطب به سرعت متوجه ظرافت بصری تصاویر در انیمه خواهد شد. جلوه‌های بصری به خوبی قدرت هر یک از شخصیت‌ها را به مخاطب نشان می‌دهد.در عین حال آنچه «ارباب رازها» را از سایر انیمه‌ها متمایز می‌کند، صرفا جذابیت بصری نیست.این انیمه سریالی دارای یک خط داستانی قوی، پررمز و راز، جادو و رشد احساسی شخصیت‌هاست که مخاطب را به طور کامل درگیر خود می‌کند.

این...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : NASTrr

NASTrr

پرسنل مدیریت
مدیریت چت
سطح
42

تاریخ ثبت‌نام
17/9/19
ارسالی‌ها
8,152
پسندها
56,798
امتیازها
96,873
مدال‌ها
56
  • مدیر
اینم یکم معرفی 👀
بخش مورد علاقه من: گرافیک کار 😌

بقیش آپلود نشد با اجازه مدیر پست دوم میزنم 😁
انیمه برای بچه‌هاست. انیمه:
Screenshot_20260225_182043_MX Player.webp
Screenshot_20260225_184530_MX Player.webpScreenshot_20260225_184742_MX Player.webp
ارباب رازها - Lord of the Mysteries

NASTrr

پرسنل مدیریت
مدیریت چت
سطح
42

تاریخ ثبت‌نام
17/9/19
ارسالی‌ها
8,152
پسندها
56,798
امتیازها
96,873
مدال‌ها
56
  • مدیر
یه انیمه دیدم که ازنظر تاریخی اعتبار چندانی نداشت اما از اتفاقات تاریخی صحرای عربستان استفاده شده بود در ساختش.
برام جالب بود و حسرت می‌خوردم که کاش ماهم از اتفاقات کشور خودمون و کشورهای اطراف به همین شکل سود ببریم و کمتر افراط و تعصب داشته باشیم توی روایاتات. هیچ‌ احمقی داستان و سریال منبع تاریخی قرار نمیده!
بعد رفتم کامنت‌های هم‌وطن‌ها رو خوندم که به پوزشون بر خورده بود درباره مکه، عربستان و عرب‌ها انیمه ساختن! هیچکس هم نگفته بود من اینو دیدم فقط عقده خالی کرده بودن 😑
گاهی حماقت مردم نسبت به جغرافیا، تاریخ، نژادها، زبان‌ها و... منو بشدت متعجب می‌کنه :)
بحث بمونه رو انیمه...از داستان اصحاب فیل سود بردن و کمی هم داستان نوح و موسی درش دخیل کردن. از نظر عمق معنا و داستانی فقط سود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا