دفتر خاطرات انیمه دفتر خاطرات انیمه Sydney | کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع *WINCHESTER*
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 21
  • کاربران تگ شده هیچ

*WINCHESTER*

پرسنل مدیریت
مدیر تالار سینما
سطح
14

تاریخ ثبت‌نام
29/7/25
ارسالی‌ها
1,294
پسندها
4,105
امتیازها
20,073
مدال‌ها
19
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
«به نام آفریدگار زیبایی‌ها»
IMG_9141.webp
این تاپیک متعلق به @Sydney است.
شما در این تاپیک می‌توانید با توجه به قوانین هر گونه نقد، نظر و خاطره‌ای رو در مورد انیمه‌های مختلف با خودتون و دوستانتون به اشتراک و یادگار بزارید.
قوانین - قوانین فراخوان دفتر خاطرات کاربران ویژه تالار سینما | انجمن یک رمان

امضا : *WINCHESTER*

Sydney

ناظر رمان
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
1,017
پسندها
4,298
امتیازها
19,173
مدال‌ها
13
1000048490.webp
چند سال پیش برای نوشتن یک ایده به ذهنم رسیده بود. یه نفر بهم گفت: «یاد یور نِیم افتادم» و من حتی نمی‌دونستم «نام تو» چی هست!
اون ایده‌ام هرگز کامل نشد و هنوز داره بین فایل‌هام خاک می‌خوره؛ اما باعث شد که من اولین انیمه‌ی سینمایی زندگی‌مو ببینم.
پر از حس خوب بود و برای من یک غم زیبا به همراه داشت؛ غمی که تبدیل به هنر شده بود و فکر می‌کنم هرکسی نمی‌تونه این کارو انجام بده. و البته که با خیلی از سکانس‌هاش هم خندیدم و از معدود چیزهاییه که هیچ‌وقت از یاد نمی‌برمش...

1000048493.webp

1000048494.webp

آخرین ویرایش
امضا : Sydney

Sydney

ناظر رمان
سطح
13

تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
1,017
پسندها
4,298
امتیازها
19,173
مدال‌ها
13
1000048538.webp
:warning:SPOILER ALERT:warning:

«ظلم رو چطور باید از بین برد؟» این بدون شک سؤال خیلی از ماست و سؤالیه که فصل اول انیمه‌ی کد گیاس مطرح می‌کنه. ظلم رو چطور باید از بین برد؟ با اصلاح از درون یا با نابودی کاملش؟ چی تضمین می‌کنه که راه‌حل‌ها جواب بدن؟ کی می‌تونه تعیین کنه که کدوم راه درست و کدوم راه غلطه و کدوم‌شون به نتیجه می‌رسه؟ آیا اصلاً می‌شه از بین بردش یا باهاش مقابله کرد؟ کد گیاس در فصل اول هیچ جوابی به این سؤال‌ها نمی‌ده و هیچ قطعیتی هم وجود نداره و تو نه می‌تونی حق رو کاملاً به لولوش بدی و نه کاملاً به سوزاکو. یکی می‌خواد از جنگ دوری کنه، چون معتقده که خون انسان‌ها نباید بیشتر از این ریخته بشه؛ اما درنهایت خودش کسیه که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Sydney
عقب
بالا