قاتل قاتل | فرید آبادانی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع | Ṃὄђᾄммᾄḋ |
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها بازدیدها 14
  • کاربران تگ شده هیچ

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

ویراستار ادبیات
سطح
27

تاریخ ثبت‌نام
29/1/20
ارسالی‌ها
1,713
پسندها
18,256
امتیازها
43,073
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
این پرونده معروف جنایی کشور مربوط به شخصی به اسم فرید بغلانی معروف به فرید آبادانی است.

یک جانی بالفطره که در عرض 4 سال و صرفا به دلیل داشتن کیه از زن، 15 زن و دختر را با ضربات سنگین جسم سخت به سر به قتل می رساند.

حتی در یکی از قتل های خود، به شاهد قتل که پسربچه ای 10 ساله بود هم رحم نکرده و اورا نیز به قتل رساند.

مردم آبادان در سال های 83 تا 87 شاهد وقوع قتل های زنجیره ای بودند.

وجه مشترک این قتل ها، قربانی بودن دختران و زنان و شکستگی های جمجمه به دلیل برخورد جسم سخت بود.

این جنایات در شهرهای بهمنشیر، آبادان و خرمشهر رخ داده بود.

بغلانی بعد از دستگیری در اعترافاتش گفته بود زن ها را می کشتم چون از آن ها بدم می آمد!

اگر کتکشان می زدم دستگیر می شدم به همین...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

| Ṃὄђᾄммᾄḋ |

ویراستار ادبیات
سطح
27

تاریخ ثبت‌نام
29/1/20
ارسالی‌ها
1,713
پسندها
18,256
امتیازها
43,073
مدال‌ها
36
  • نویسنده موضوع
وی مدتها بعداز دستگیری اعتراف نکرد و نهایتا بعد از مواجهه حضوری با یکی از قربانیان لب به اعتراف گشود.

او در اعترافاتش گفت هیچ کدام از طعمه هایم را نمی شناختم و آنها را در حال کار کردن در نخلستان، چیدن علف کنار رودخانه یا دوچرخه سواری انتخاب می کردم.

میله آهنی (آلت قتاله) را نیز در گودالی که کنده بودم مخفی می ساختم.

با بررسی پرونده وی از لحاظ جرم شناسی به این نتیجه می رسیم که به علت کودکی سخت و تربیت غلط، در خانواده ای بزرگ شده که روان پریشی را در وی نهادینه کرده اند.

او در اعترافاتش گفته بود با پدربزرگش زندگی می کرده، البته مادرش را هم می دیده اما تا 12 سالگی نمی دانسته او مادرش است و فکر می کرده زن عمویش می باشد.

او اضافه کرد مادرش به شدت اورا آزار می داده و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا