نقد اختصاصی کاربران فیلم‌های ایرانی که از روی فیلم‌های خارجی ساخته شدند

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Wiseguy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 35
  • کاربران تگ شده هیچ

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,852
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
این‌جا رو بر اساس تجربه‌هایی که خودم داشتم می‌نویسم و از روی سایت خاصی برداشته نمیشه. در نتیجه تمام منابع به قلم خودم محسوب میشه. بخش بهتری برای ارسالش پیدا نکردم، در نتیجه به همین قسمت بسنده می‌کنم.

این تاپیک شخصی هستش و لطفاً در این‌جا چیزی ارسال نکنید.

امضا : Wiseguy

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,852
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
۱)

●فیلم Leaving Las Vegas (نسخه اصلی و خارجی)
●فیلم غریبانه (نسخه ایرانی)

من بار اول فیلم غریبانه رو سال‌ها پیش دیدم. با بازی ابوالفضل پورعرب و هدیه تهرانی که خب می‌گفتن زمان خودش خیلی فیلم مشهوری هم شده بوده و طرفدار زیاد داشته.
گذشت تا بعدها فیلم Leaving Las Vegas رو با بازی نیکلاس کیج به معرفی شخصی دانلود کردم. یعنی فتبارک‌الله از این قدرت کپی‌برداری ایرانی‌ها و تغییر دادن ماجرا به نسخه‌ی وطنی و اسلامی تا نشه بهش ایراد گرفت.

کلیت داستانشون یکیه (نمیشه گفت کل فیلمنامه رو کپی کردن) ولی یه فرقایی بینشون هست. مثلاً نسخه‌ی آمریکایی، شخصیت اصلی داره بر اثر کبد چرب الکلی می‌میره و در نسخه‌ی ایرانی، شخصیت اصلی بر اثر سرطان خون.

Wiseguy

کاربر برتر
سطح
35

تاریخ ثبت‌نام
3/9/17
ارسالی‌ها
2,273
پسندها
30,852
امتیازها
64,873
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
۲)

●فیلم We're No Angels (نسخه‌ی اصلی و خارجی)
●فیلم مارمولک (نسخه‌ی ایرانی)

با این‌که وقتی فهمیدم مارمولک مستقیماً از روی یه فیلم خارجی کپی‌برداری شده اصلاً خوشم نیومد، ولی باید اعتراف کنم که کپی‌برداری تمیزی انجام شده.

نسخه‌ی خارجی با بازی رابرت دنیرو و شان پن، به ماجرای فرار اتفاقی دو تا زندانی می‌پردازه که خودشون رو جای دو تا کشیش مشهور جا می‌زنن و به طرز عجیبی هم هر بار خوش‌شانسی میارن و دستشون رو نمیشه.
ولی نسخه‌ی ایرانی، با بازی پرویز پرستویی، با ماجرای فرار یه زندانی طرفیم که خودش رو آخوند جا می‌زنه و می‌خواد از مرز فرار کنه (عیناً مشابه نسخه‌ی اصلی، ولی با این تفاوت که دین و تعداد شخصیتا فرق داره).

بازم این‌جا چنان داستان سانسور و تغییر پیدا کرده که من وقتی نسخه‌ی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
عقب
بالا