نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا آشپزی بامزه

• نویسنده موضوع MEHR.AFAQ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 12
  • بازدیدها 435
  • کاربران تگ شده هیچ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_083410_821.jpg

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد درشت یا 4 عدد ریز
شیر یا آب 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شکر 1 و 1/2 پیمانه
روغن 1 پیمانه
آرد 2 و 1/2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
اول :همه مواد رو اندازه گیری و آماده کنید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید.
دوم :قالب گرد 23 سانتی یا قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و کفش کاغذ روغنی بزارید یا چرب و آرد پاشی کنید. (قبلا آموزش دادیم).
سوم :فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید تا گرم بشه.
حالا میریم سراغ درست کردن کیک که خیلی هم آسونه.
یه کاسه بزرگ بردارید و تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل حدود 5 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و شیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MEHR.AFAQ

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_083536_217.jpg

#دلمه_فلفل

طرز تهیه:

اول از همه حدود دویصت گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه مثل نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری خوب تفت بدید.بعد بهش سبزی اضافه کنید از هر کدوم دوقاشق غذاخوری.شامل تره جعفری ریحان و ترخون.ترخون یکم کمتر باشه چون تلخ میشه.من ترخونم خشک شده بود.بعد حدود یک پیمانه لپه پخته اضافه کنید و یک پیمانه برنج پخته و همچنین دو قاشق رب گوجه فرنگی و خوب تفت بدید.فلفل دلمه آماده کنید و پر کنید از مواد.کنار هم بچینید با خلال دندان وصل کنید تا باز نشن.بین فلفل ها رو مواد دلمه بریزید و جداگانه رب گوجه فرنگی تفت بدید با کمی زردچوبه و آبغوره بریزید تا رقیق بشه.بعد لابه لای فلفل ها بریزید تا خوب پر بشه.و روی حرارت بذارید

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_083626_025.jpg

آش کدو حلوایی

مواد لازم برای :
کدو حلوایی: ۳۰۰ گرم
شکر :۱ لیوان
شیر :۲ لیوان
برنج نیم دانه: ۱ لیوان
آب :۳ لیوان
کره ( در صورت تمایل) مقداری
دارچین برای تزیین: مقداری

طرز تهیه آش کدو :

ابتدا برنج را شسته و چند ساعت در آب بخیسانید. در این فاصله کدوها را به اندازه های کوچک خرد کرده و پوست آنرا جدا کنید برنج را به همراه آب روی شعله ملایم قرار دهید و کدوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و مانند سایر آش ها مرتب هم بزنید تا برنج و کدو کاملا پخته و در هم حل شوند.

حالا شیر و کره را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با شعله کم بجوشد تا جا بیندازد.در موقع پختن باید آش را دائم بهم بزنید تا خوب له و جا افتاده شود.

وقتی آش در حال جا افتادن است شکر را به آن اضافه کنید و در...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_083720_392.jpg

‍ ‍ ✅ژله شیر رنگی

طرز تهیه

برای این مدل دسر چند رنگ ژله انتخاب کردم، 1 پیمانه آب جوش بهش اضافه کردمو کاملا ژله رو داخلش حل کردم و گذاشتم سرد بشه و بعد به هرکدوم نصف پیمانه شیر اضافه کردم و توی هر قسمت قالبم(ورق بزنید تا عکس قالبم رو ببینید) یه رنگ ژله ریختم و گذاشتم نیم بند بشه و بعد روش ژله سفید(آلوورا و شیر)ریختم و گذاشتم نیم بند که شد باقی مونده ی ژله هارو به همین ترتیب روش ریختم و گذاشتم 3 تا 4 ساعت تو یخچال بمونه و کاملا ببنده بعد اینکه بست دور ژله رو با چاقو از قالب جدا کردم و چند ثانیه داخل آب داغ گذاشتم و با دقت توی ظرفم برگردوندم.

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_083805_914.jpg

#کوکو_کدو_سبز_و_سیب_زمینی
۳ عدد سیب زمینی متوسط رو ابپز کردم وگذاشتم خنک بشه ورنده کردم یک عدد پیاز متوسط رو هم رنده کردم وابشو گرفتم دو عدد کدو سبز بزرگ را خوب شسته و با پوست رنده ریز کردم
دوتا تخم مرغ ونمک وزردچوبه وفلفل وپودر سیر بهش اضافه کردم و۲ قاشق ارد سوخاری اضافه کردم وخوب مخلوط کردم ودستمو کمی خیس کردم وشکل دادم وتو روغن داغ سرخ کردم فقط اول یه طرف کوکو باید خوب سرخ بشه بعد برش گردونید وطرف دیگشو سرخ کنید
اگه دیدید موقع سرخ کردن وا میره یکی دو قاشق ارد به مایه کوکو اضافه کنید دیگه اصلا وا نمیره

نکته:
یه کاسه اب بغل دستتون بزارید و دستتونو حتما خیس کنید و کوکو رو شکل بدید
سیب زمینی باید کاملا خنک باشه
مایه کوکو رو نیم ساعت تو یخچال بذارید...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_083903_903.jpg

#‍ پفک _خونگی

مواد لازم:

▪️ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودرآویشن به میزان لازم
▪️نمک به میزان لازم
▪️پودر پنیر پارمزان 1/3 پیمانه
▪️کره یا مارگارین یک ق غ
▪️آب 3 تا 4 ق غ
▪️جوش شیرین (یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود) 1/8 ق چ
▪️آرد نخوچی نرم یک پیمانه
▪️آرد برنج یا ذرت یک پیمانه
▪️در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه به میزان لازم

طرزتهیه :
در مرحله اول آرد و زرد چوبه و ادویه ها را به هر میزانی که دوست دارید مخلوط کنید و بعد طعم دهنده و جوش شیرین را هم جدا الک کنید و به مواد گفته شده اضافه کنید. در آخر، همه را هم باهم الک کنید. همه را در ظرفی ریخته و کره را ذوب کنید و به همراه پودر پارمزان به این مواد اضافه کنید. کمی مواد را ورز دهید و خمیر که سف شد...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
#نكات_ريز_جالب_و_خواندى_در_آشپزى ایرانی برای کدبانوهای مهربون آشپزجان

برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد

برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید.

برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید.

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه.

برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_084029_319.jpg

دسر_ژله_انگور
برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا یک بسته پودر ژله الورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط نمایید و آن را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کاملا حل نمایید. بعد از اطمینان از حل شدن کامل پودر ژله در آب جوش، نصف لیوان شیر سرد و مقداری رنگ خوراکی زرد را به مخلوط آب جوش و ژله اضافه نمایید و با چنگال هم بزنید تا حل شود.
در این مرحله از تهیه ژله ظرفی پیرکس با ابعاد ۲۰ در ۳۰ انتخاب نمایید و تمام سطح آن را سلفون بکشید و بعد ژله را به آرامی داخل آن بریزید و از هم زدن آن خودداری نمایید. ظرف حاوی ژله را بمدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.در این فاصله سه بسته ژله انگور را طبق دستور روی پاکت با سه لیوان اب جوش به روش بن ماری حل کردم و سپس یک لیوان و نیم شیر سرد ریختم...

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180822_084213_671.jpg

تقویت اعصاب
دمنوش به لیمو را دم کرده و بصورت ولرم میل کنید،
اعصابتان آرام میشود و استرس و دلشوره از بین می رود.

با آرزوی ساعاتی آرام

MEHR.AFAQ

مدیر بازنشسته
سطح
35

ارسالی‌ها
2,683
پسندها
30,100
امتیازها
80,673
مدال‌ها
33
  • نویسنده موضوع
IMG_20180828_083455_553.jpg

#مواد_لازم:

#آرد 2 لیوان
#شکر 1 لیوان
#کره 200 گرم
#پودر قهوه فوری 3 قاشق چایخوری
#بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
#شیر یا ماست نصف فنجان
#تخم مرغ 6 عدد

✍ #طرز_تهیه_کیک_قهوه:

ابتدا درون کاسه ای شکر و تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند ، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید. قهوه فوری ، شیر یا ماست و کره ذوب شده را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید ( فقط تا اندازه ای که مواد مخلوط شوند ) ، ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30-40 دقیقه قرار دهید.پس از اتمام پخت...

عقب
بالا