سخن بزرگان | رولان بارت

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع ~•°REZ-FA°•~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 6
  • بازدیدها بازدیدها 19
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
از جمله کارهایی که واقعاً به من لذت می‌دهد، نمایش رابطه‌ی میان متن و تصویر است. همیشه از چنین آثاری لذت برده‌ام. من عاشق این هستم که برای تصاویر، شرح بنویسم. من عاشق رابطه‌ی تصویر و متن‌ام، رابطه‌ای بسیار دشوار که ماحصل آن حظی وافر و زاینده است. همان‌گونه که شاعران معمولاً از کار بر روی اوزان و فنون مشکل شعر و شاعری لذت می‌برند.معادل مدرن چنین کاری، یافتن رابطه میان متن و تصویر است.

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
هنوز هرازگاهی نگران زنگ تلفنی می‌شوم که به تاخیر افتاده...با تلفن که حرف می‌زنم، بی‌اعتنا به اینکه چه کسی پشت خط بوده، خیال می‌کنم آن صدایی را که می‌شنوم که عاشقش بودم ... من آن پابریده‌ای هستم که درد را هنوز در پای بریده‌اش احساس می‌کند.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
از این‌که در نهایت می‌توانم با رنجم زندگی کنم، شگفت‌‌زده می‌شوم.
جایی را ترک کردم که در آن خوشحال نبودم و ترک آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما می‌دانستم، انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمی‌شود.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
برای هر عاشق هر دیداری با معشوق یک جشن است.
من در رنج کشیدنِ خودم زندگی می‌کنم و این خوشحالم می‌کند. هر چیزی که مرا از زیستن در رنجوریم باز دارد برایم تحمل ناپذیرست.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
بخشی از من به نوعی شب‌زنده‌داری نومیدانه ادامه می‌دهد و همزمان بخشی دیگر در تقلاست تا ناچیزترین امورم را به شیوه‌ای نظم بخشد. این را به مثابه‌ی یک بیماری تجربه می‌کنم.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
بگذار آنچه (از دیگری) می‌رسد در رسد، بگذار آنچه می‌گذرد درگذرد؛ مالک هیچ باش، هیچ‌چیز را پس نزن، بپذیر، اما نگه ندار، بیافرین اما از آنِ خود نساز.
ما فراموش نمی‌کنیم، بلکه چیزی خالی در ما آرام می‌گیرد.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
22

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,519
پسندها
11,299
امتیازها
37,173
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
زيباترين زن زندگیم را امروز ديدم! با او قرارى در خيابانى داشتم و وقتى كه نشست، وقتى كه انحناهاى طبيعى تنش نيمكت سنگى را مثل رودى آرام لمس كردند، با چشم‌هاى كنجكاوش نگاهم كرد. بى‌مضايقه، زن بود. پيكرى رنسانسى و فربه داشت و اين ناهم‌خوانیش با جريان روز، جذابش می‌کرد. كتاب خوانده و دانا، قشنگ حرف می‌زد و صلحى با جهان داشت. او هيچ شبيه عكس‌هاى روى مجله‌های مد نبود. چيزى بود كه دوست داشت باشد. دوست داشت در قهوه‌اش شكر زياد بريزد و سالادش را با نمک بخورد. زير چانه‌اش چروک‌هايى ريز داشت و در تمام آن مدت، شكم بعد از زايمان بزرگ شده‌اش را مخفى نكرد. خوب ديده بود و خوب خوانده بود و تبليغات گسترده چگونه لاغر شويم و چگونه چروک زير چشم ها را مخفى كنيم، گولش نزده بودند. او در انتهايى‌ترين روزهاى سى...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

عقب
بالا