متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

معرفی آشنایی با رشته شهرسازی

• نویسنده موضوع AiLiN_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 328
  • کاربران تگ شده هیچ

AiLiN_R

کاربر حرفه‌ای
سطح
7

ارسالی‌ها
2,702
پسندها
20,804
امتیازها
74,773
مدال‌ها
7
  • نویسنده موضوع
مقدمه
توسعه شهرنشینی و رشد شهرها و شهرگرایی در سده اخیر، روز به روز به مسایل شهری ابعاد جدیدتری بخشیده است. امروزه مراقبت و هدایت توسعه شهری و ساماندهی مناطق پیرامون شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار گشته است.
طی دهه های 1335- 1375 تعداد شهرهای ایران سه برابر شده و پیش بینی می شود که در سال 1400 شمسی این تعداد باز هم دو برابر گردد. تداوم این روند در آینده، مراقبت و هدایت توسعه های شهری را در دستور کار قرار داده و بر تربیت نیروی انسانی آگاه و کارآ در سطوح مختلف شهرسازی تأکید می کند.
با توجه به این واقعیات، حرفه شهرسازی در مقطع کارشناسی به عنوان تخصصی میان رشته ای با تمام زمینه های علمی پایه ای و اصلی شهرسازی در تحصیلات دانشگاهی معنا می یابد. در این مقطع تقویت مهارت های فنی و کاربردی و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : AiLiN_R
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Narges_D

Kalŏn

پرسنل مدیریت
مدیر تالار شعرکده
سطح
41

ارسالی‌ها
9,445
پسندها
40,445
امتیازها
96,873
مدال‌ها
41
  • مدیر
شهرسازی یعنی چی؟
در واقع تعریف کتابیش میشه مداخله در شهر از طریق تفکر، برنامه ریزی، طراحی و ساخت و ساز معبر، بنا و تنظیم فضا و فعالیت به منظور بهبود کیفیت زندگی ساکنان اون شهر.
حالا سوال پیش میاد که یه مهندس شهرسازی چیکار میکنه؟
مهندس عملا از طریق ابزار و روش‌های خودش سعی میکنه تا با طراحی و تفکر به شبکه معابر، کاربری اراضی، تراکم (نفر در واحد سطح)، محدوده‌ها و حریم‌ها نظم بده.
مهندسی شهرسازی یکی از رشته های پر اهمیت و جذاب تو مجموعه رشته های آزمون سراسریه من خودم یادمه قبل نرم افزار دلم میخواست شهر سازی بخونم
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
حالا سوال پیش میاد که از چه رشته ای میتونیم بریم شهر سازی بخونیم؟
و جواب : گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی
تو کشور ما هم نیاز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Kalŏn