غذا فوت و فن تهیه ته‌دیگ سیب زمینی

  • نویسنده موضوع Hilary
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 317
  • کاربران تگ شده هیچ

Hilary

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
2/4/17
ارسالی‌ها
2,253
پسندها
1,120
امتیازها
16,273
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
52614


اگر تاکنون برای تهیه ته دیگسیب زمینی ابتدا سیب زمینی‌ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می‌چیده‌اید و رویش هم برنج می‌ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.
برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید.
مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hilary

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
74
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
113
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
125
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
118
عقب
بالا