- ارسالیها
- 2,233
- پسندها
- 1,120
- امتیازها
- 16,273
- نویسنده موضوع
- #1
اگر تاکنون برای تهیه ته دیگسیب زمینی ابتدا سیب زمینیها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه میچیدهاید و رویش هم برنج میریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود.
برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید.
مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.