- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
محققان دانشگاه "یوسی برکلی" و شرکت مواد غذایی "مارس" با یکدیگر همکاری دارند تا یک فناوری ویرایش ژن را برای تولید محصولات کاکائوی مقاومتر به منظور تطابق با تغییرات اقلیمی توسعه دهند.
به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، پژوهشگران دانشگاه "یوسی برکلی"(UC Berkeley) و شرکت مواد غذایی "مارس"(Mars) قصد دارند یک فناوری اصلاح ژن را توسعه دهند تا از انقراض شکلات که به دلیل تغییرات اقلیم در خطر انقراض گرفته است، جلوگیری کنند.
فناوری اصلاح ژن "کریسپر"(CRISPR) اختصار تناوبهای کوتاه پالیندروم فاصلهدار منظم خوشهای است. این تکرارها مشخصه یک سیستم دفاعی باکتریایی هستند و میتوانند عملکردهای بسیار جالبی را ارائه دهند.
کریسپر اجازه میدهد تا تغییرات دقیقی روی DNA اعمال شود که میتواند برای...
به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، پژوهشگران دانشگاه "یوسی برکلی"(UC Berkeley) و شرکت مواد غذایی "مارس"(Mars) قصد دارند یک فناوری اصلاح ژن را توسعه دهند تا از انقراض شکلات که به دلیل تغییرات اقلیم در خطر انقراض گرفته است، جلوگیری کنند.
فناوری اصلاح ژن "کریسپر"(CRISPR) اختصار تناوبهای کوتاه پالیندروم فاصلهدار منظم خوشهای است. این تکرارها مشخصه یک سیستم دفاعی باکتریایی هستند و میتوانند عملکردهای بسیار جالبی را ارائه دهند.
کریسپر اجازه میدهد تا تغییرات دقیقی روی DNA اعمال شود که میتواند برای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.