- ارسالیها
- 0
- پسندها
- 23
- امتیازها
- 30
میگم یالله کوچولو..ننتو گم کردی؟؟
ن میگم جن گیرو بیاریم اینجا تو این پست ببینیم اصلا جنگیر واقعیه؟یکی هس اسمش عمو جنگیر اونو میگموالا نمیدونم تو گفتی جن نگفتی که جن گیر
باشهن میگم جن گیرو بیاریم اینجا تو این پست ببینیم اصلا جنگیر واقعیه؟یکی هس اسمش عمو جنگیر اونو میگم
یه چیزی که خیلی خوب میدونم اینه که جت ها تا اسیبی بهشون نرسونی کاری به کارت ندارن همنطور که میدونید هفت تا اسمون وجود داره و دنیای ما با دنیای جن ها جداست...زنداییم میگفت ساعت ٥ بود داشتم درس میخوندم میگفت داییتم خوابیده بود میگفت یهو دیدم از حیاط صدای کفش میاد میگفت رفتم یکمی پرده رو زدم اونطرف میگفت دیدم دوتا دمپایی هیچ کسم نپوشبده داشت راه میرفت بیچاره از ترسش دوسه روز نتونست خونه بمونه
واقعا اشورا زعفر جنی رو میگی؟؟من پستشو گزاشتمیه چیزی که خیلی خوب میدونم اینه که جت ها تا اسیبی بهشون نرسونی کاری به کارت ندارن همنطور که میدونید هفت تا اسمون وجود داره و دنیای ما با دنیای جن ها جداست...
هنگامی که امام حسین (ع) و یارانش در محاصره دشمن بودن جن ها به قصد کمک به ایشون میخواست وارد جنگ بشن اما امام این اجازه رو به اونا ندادن (این یه روایات هست از خودم نمیگم)...
بر خلاف ادما هستن اگه بهشون خوبی کنی بهت خوبی میکنن اما وای بحال اینکه بهشون بدی کنی چند برابر ازت انتقام میگیرن...
اگه باهاشون خوب باشی باهات خوبن و کاری به کار تو ندارن... خداوند دنیای ما ادما و اونا رو از هم جدا کرده تا بتونیم راحت تر زندگی کنیم..