غذای ملل تالیاتلی با ژامبون

  • نویسنده موضوع tosha
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 158
  • کاربران تگ شده هیچ

tosha

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
4/4/18
ارسالی‌ها
1,751
پسندها
12,794
امتیازها
46,673
مدال‌ها
5
سطح
0
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه تالیاتلی با ژامبون و کلم بروکلی
source.gif

کلم بروکلی=115 گرم
ژامبون مرغ=50 گرم
پنیر چدار=50 گرم
شیر خشک آماده شده=1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر)
تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل)=50 گرم
نمک=به میزان لازم
طرز تهیه:
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. ژامبون،پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : tosha
عقب
بالا