داروشناسی آیا جنس ظرف غذا بر سلامتی تاثیر دارد؟؟

  • نویسنده موضوع FATEMEH_R
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 345
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH_R

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
31/3/17
ارسالی‌ها
495
پسندها
4,119
امتیازها
17,473
مدال‌ها
14
سطح
12
 
  • نویسنده موضوع
  • #1


۱-ظروف سفالی :
از محاسن این ظرفها این است که میتوان انها رادرمایکروفر گذاشت ولی هنگام استفاده ازاین ظروف این نکته قابل یاداوری است که رنگ ابی ظروف سفالی حاوی ترکیبات سرب بوده خطر مسمومیت با سرب را در مادر وجنین زیاد میکند.

2- ظروف مسی:
حسن ظروف مسی این است که غذا در ان خوب می پزد وچون مس عایق حرارتی خوبی است و به راحتی میتوان پخت وپز را با ان کنترل کرد.
بدن یک خانم باردار به مقدار کم به مس نیاز دارد ولی مقدار بیشتر ایجاد مسمومیت میکند.سازمان غذاودارو نسبت به استفاده از ظروف مسی بدون پوشش(بدون سفیدکردن) هشدار داده اند. زیرا مس وارد غذاشده وایجاد مسمومیت واسهال واستفراغ میکند. از پختن غذاهای اسیدی نیز در ظروف مسی باید جدا پرهیز کرد زیرا مس با غذاهای اسیدی وارد واکنش های مضر می شود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FATEMEH_R

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا