- ارسالیها
- 2,683
- پسندها
- 30,100
- امتیازها
- 80,673
- مدالها
- 33
- نویسنده موضوع
- #11
22- وقتی میهمانی بزرگی دارید، سس را روی سالادتان نریزید. آن را کنار سالاد قرار دهید تا میهمانان خودشان آن را روی سالادشان بریزند. یک بار به خاطر همین موضوع کلی سالاد سسی روی دستم ماند و مجبور شدم آن ها را دور بریزم! مارک فورجیون (Marc Forgion)
23- همیشه به آشپزهایی که در منزل آشپزی می کنند نصیحت می کنم که اگر فکر می کنید مقدار کافی نمک به غذا اضافه کرده اید، مقدارش را دو برابر کنید! گراند آچاتز (Grand Achatz)
24- برای له کردن سیر، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید. این کار باعث می شود که میز کار و چاقویتان بوی سیر نگیرند. لونت توروندل (Laurent Tourondel)
23- همیشه به آشپزهایی که در منزل آشپزی می کنند نصیحت می کنم که اگر فکر می کنید مقدار کافی نمک به غذا اضافه کرده اید، مقدارش را دو برابر کنید! گراند آچاتز (Grand Achatz)
24- برای له کردن سیر، آن را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و با پشت چاقو آن را له کنید. این کار باعث می شود که میز کار و چاقویتان بوی سیر نگیرند. لونت توروندل (Laurent Tourondel)