sh..ᏆᎪᏒᎪ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 45 پسندها 257 امتیازها 1,048 20/9/18 نویسنده موضوع #1 اولین اشعاری که مینوسم اگه بد بود به لطفتون ببخشید. ******* نام مجموعه اشعار:مرگ پریان نام نویسنده:شاپرک ****** در شبی اسرار دلم را باز نمودم چه احساسی غمی در درونم دارم چه سختی در این راستا تحمل نمودم چه کنم که در زندگی شدم نابود امضا : sh..ᏆᎪᏒᎪ
اولین اشعاری که مینوسم اگه بد بود به لطفتون ببخشید. ******* نام مجموعه اشعار:مرگ پریان نام نویسنده:شاپرک ****** در شبی اسرار دلم را باز نمودم چه احساسی غمی در درونم دارم چه سختی در این راستا تحمل نمودم چه کنم که در زندگی شدم نابود
sh..ᏆᎪᏒᎪ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 45 پسندها 257 امتیازها 1,048 20/9/18 نویسنده موضوع #2 دلم اغوشی گرم میخواهد سر تا سر وجودم اغوش مادر میخواهد او دیگر، نیست در کنارم شب را چگونه سر کنم؟ امضا : sh..ᏆᎪᏒᎪ
sh..ᏆᎪᏒᎪ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 45 پسندها 257 امتیازها 1,048 20/9/18 نویسنده موضوع #3 او را شبی دیدم که رفت از خانه و دیگر باز نگشت به خانه من شدم تنها امضا : sh..ᏆᎪᏒᎪ
sh..ᏆᎪᏒᎪ رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 45 پسندها 257 امتیازها 1,048 20/9/18 نویسنده موضوع #4 با هر زمزمه ای در قلبم با هر تنگنای درونم چشم های گریانم لبخند نابودم تو را صدا میکنم امضا : sh..ᏆᎪᏒᎪ