غذا خورش گوجه سبز و چغاله؛ اصالت لذت در اردیبهشت

  • نویسنده موضوع |کــاف جـانا|
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 270
  • کاربران تگ شده هیچ

|کــاف جـانا|

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
4/5/17
ارسالی‌ها
524
پسندها
344
امتیازها
3,173
مدال‌ها
2
سطح
3
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
هفته نامه کرگدن - نیوشا طبیبی: بهار را باید ایرانی زیست، به صحرا و دشت و دمن رفت، بهاریه ها را خواند، خوراک های بهاری طبخ کرد و سفره بهاری برقرار داشت؛ باید که این بهار، جانمان را مهربان تر به یکدیگر کند.

احتمالا کسی نداند ایرانیان از چه زمانی لذت های پاک و شادی های عفیفانه شان را کنار گذاشتند و به آنجا رسیدند که در میان ملل دیگر صاحب مقام و رتبه افسردگی شدند. دین اسلام، مردمان را به شادی های حلال و بهره مندی از زندگی و نعمات الهی می خواند، ایرانیان قدیم هم به هر بهانه ای جشنی بر پای می داشتند و از الطاف خداوندی و این که قرعه قسمت حیات بر کره خاکی به نام شان اصابت کرده، شکرانه به جای می آورده اند اما اندک اندک آن شور و سرخوشی را به کناری نهادیم و مردمانی غمگین شدیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : |کــاف جـانا|
عقب
بالا