مرغ کنجدی
مرغها را مکعبی تکه کنید. در ظرفی جداگانه آرد ذرت، نمک و فلفل را ترکیب کنید، مرغها را در آن بغلتانید و روی گاز با شعلهی کم دو طرف آن را سرخ کنید. سیر رندهشده، زنجفیل رندهشده، عسل، سس سویا، کنجد و روغن کنجد را با هم ترکیب کنید و روی گاز بگذارید تا به جوش آید. مرغها را در مخلوط بریزید و آن را هم بزنید. به آن کلم بروکلی بخارپز اضافه کنید و چند دقیقه روی ماهیتابه بگردانید. غذا را توی ظرف بریزید و روی آن را با پیازچه خردشده و کنجد تزیین کنید. از طعم منحصربهفرد کنجد لذت ببرید.