Parinaz_ask کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 456 پسندها 12,393 امتیازها 32,573 مدالها 16 3/5/20 #311 aran گفت وای از این وابستگی دلو سپردم دست کی دست تو که فقط با حرف مینونی که رامم کنی کلیک کنید تا باز شود... یکیو دارم از عشقش بگم هرچی کمه هرچی بگم اون داره.. یکیو دارم حواسش به منه عشقه من. امضا : Parinaz_ask
aran گفت وای از این وابستگی دلو سپردم دست کی دست تو که فقط با حرف مینونی که رامم کنی کلیک کنید تا باز شود... یکیو دارم از عشقش بگم هرچی کمه هرچی بگم اون داره.. یکیو دارم حواسش به منه عشقه من.
خالق خلاق رفیق جدید انجمن سطح 8 ارسالیها 79 پسندها 1,121 امتیازها 6,278 مدالها 7 سن 20 3/5/20 #312 PaRiNaZ.85 گفت یکیو دارم از عشقش بگم هرچی کمه هرچی بگم اون داره.. یکیو دارم حواسش به منه عشقه من. کلیک کنید تا باز شود... نبود این خلق و تو بودی نبود، خلق و تو باشی امضا : خالق خلاق
PaRiNaZ.85 گفت یکیو دارم از عشقش بگم هرچی کمه هرچی بگم اون داره.. یکیو دارم حواسش به منه عشقه من. کلیک کنید تا باز شود... نبود این خلق و تو بودی نبود، خلق و تو باشی
Maryam.chitsazii ویراستار انجمن سطح 14 ارسالیها 993 پسندها 5,064 امتیازها 23,673 مدالها 17 6/5/20 #313 یکی یدونه دختر چراغ خونه دختر خالق خلاق گفت نبود این خلق و تو بودی نبود، خلق و تو باشی کلیک کنید تا باز شود... امضا : Maryam.chitsazii
یکی یدونه دختر چراغ خونه دختر خالق خلاق گفت نبود این خلق و تو بودی نبود، خلق و تو باشی کلیک کنید تا باز شود...
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,395 امتیازها 28,973 مدالها 15 1/1/22 #314 Maryam.chitsazii گفت یکی یدونه دختر چراغ خونه دختر کلیک کنید تا باز شود... راه میری رو این تیغ 2 لبه ولی دست هام و ول نمیکنی نشون میدی همه چی خوبه ولی من که میدونم فرق راست و دروغت امضا : بَهآرنارنج
Maryam.chitsazii گفت یکی یدونه دختر چراغ خونه دختر کلیک کنید تا باز شود... راه میری رو این تیغ 2 لبه ولی دست هام و ول نمیکنی نشون میدی همه چی خوبه ولی من که میدونم فرق راست و دروغت